Ποδόσφαιρο

«Ξεπέρασα τα  όρια μου»

papadopoulos_sout

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με πολλά προβλήματα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος βρέθηκε να έχει αναλάβει αρκετούς ρόλους, αφού υπήρχε λειψανδρία στον Ηρακλή. Μια κατάσταση που όπως παραδέχεται και ο ίδιος τον κούρασε και ίσως τον αποπροσανατόλισε από τον πραγματικό του ρόλο. Γνωρίζει ότι τίποτα φέτος δεν θα είναι εύκολο , αλλά είναι αποφασισμένος να παλέψει για το καλύτερο.

-Γιατί μείνατε στον Ηρακλή παρά τα τόσα προβλήματα;

«Αν λειτουργούσα επαγγελματικά θα είχα φύγει από τον Ηρακλή. Δεν σας κρύβω ότι δεν λειτουργώ μόνο με την λογικά αλλά και με το συναίσθημα. Μου δείχνουν όλοι δίπλα μου ότι άμα φύγω θα υπάρχει κατάρρευση. Δεν θέλω να έχω τύψεις στην συνέχεια για κάτι που έκανα. Θεωρώ ότι οι παίκτες μου με αγαπάνε και πρώτα σκέφτομαι αυτούς και τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα και με επηρεάζει αυτό. Είναι οι σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με τα παιδιά.

Η χρονιά αυτή θα είναι πάρα πολύ δύσκολη, πήρα την απόφαση και εγώ να μείνω και να αγωνιστώ, δυστυχώς όμως έτσι πως είναι η ομάδα και με τα προβλήματα που έχει δεν μπορεί να έχει στόχο η ομάδα αυτό που ήθελα , δηλαδή να διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη».

-Πρόσφατα είχατε βάλει στα μέσα μαζικής δικτύωσης μια κλεψύδρα. Τι θέλατε να πείτε;

«Ο κύριος λόγος ήταν ο Μιχάλης ο Μπουκουβάλας, δυστυχώς δεν έμεινε στην ομάδα, νομίζω ότι έδωσα ένα μήνυμα σε πολλούς χωρίς να πω πολλά λόγια. Το τι πρέπει να γίνει και να τρέξουν μερικά θέματα γιατί η ομάδα έχει αργήσει σε πολλούς τομείς να οργανωθεί. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει , ο Μιχάλης έφυγε και θεωρώ ότι δεν είναι καλό να φεύγουν ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο, είναι έμπυροι και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

-Τελικά πόσα αποθέματα υπομονής έχει ο Νίκος Παπαδόπουλος;

«Έχω πολλά, έχω φτάσει όμως πολλές φορές στα όρια μου με πράγματα που έχουν συμβεί. Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι ανακαλύπτω και εγώ ποια είναι τα όρια μου».

kagioulis33-Πλέον μιλάτε περισσότερο με τον κ. Καγιούλη

«Ναι είναι αλήθεια, είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάμε πολύ τελευταία γιατί εμπλέκεται στην ομάδα, η αλήθεια είναι ότι βλέπω απέναντι μου έναν σοβαρό άνθρωπο με τον οποίο μπορώ να συνεννοούμαι . Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει βοηθήσει την ομάδα και είμαστε σε συνεχείς επαφές για να καλυτερεύουν τα πράγματα όσο αναφορά την οργάνωση και την ενίσχυση του ρόστερ».

-Σας ενόχλησε ποτέ η επαγγελματική του δραστηριότητα; Ότι είναι δηλαδή εκπρόσωπος παικτών;

«Δεν με ενοχλεί, από την στιγμή που είναι μέσα στην ομάδα και βοηθάει τον σύλλογο δεν βλέπω κάτι άλλο. Βλέπω έναν άνθρωπο που μπορώ να μιλήσω μαζί του για να καλυτερεύσουν τα πράγματα»

Τι Ηρακλή θα δούμε την φετινή χρονιά;

«Έναν Ηρακλή που θα μάχεται, θα δίνει όλο του το είναι μέσα στο γήπεδο, θα κερδίζει μονομαχίες προσπαθώντας να παίξει καλό ποδόσφαιρο».

Ποια η άποψη σας για τους νεοαποκτηθέντες;

«Πολλά παιδιά έχουν ικανότητες , φαινεται ότι έχουν πράγματα να δώσουνε, πρέπει να τους δείξουμε εμπιστοσύνη, εγώ είμαι ευχαριστημένος και από τις μεταγραφές αλλά και από αυτά της Β’ Ομάδας. Έχω πει όμως ότι πρέπει να στηριχτούμε στην εμπειρία και να μην κάψουμε αυτά τα νέα παιδιά. Είναι άλλη η πίεση του πρωταθλήματος και άλλη η πίεση των φιλικών».

Most Popular

To Top