Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ξεκίνημα στους Αμπελόκηπους ! -Δευτέρα 18:30

images_podosfairo2012-13_kosmos kateriniΛύση δεν βρέθηκε  και έτσι ο Ηρακλής αναγκάστηκε να ξεκινησει την σεζόν του από το γήπεδο των Αμπελοκήπων την Δευτέρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει

 

Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανακοινώνει ότι η πρώτη ανοικτή για το κοινό και τα ΜΜΕ προπόνηση της ομάδας για τη σεζόν 2014-2015 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων στις 6.30 μμ.

Η απόφαση για να γίνει η πρώτη ανοικτή προπόνηση στην ημέρα που αναμενόταν πάρθηκε για να μπορέσει να ικανοποιηθεί ο κόσμος της ομάδας που αδημονεί να δει τους νέους ποδοσφαιριστές και να στείλει μηνύματα με την δυναμική του προς πάσα κατεύθυνση. Αυτό κόντρα σε προβλήματα και «προβλήματα», σε κωλυσιεργίες και αγκυλώσεις από ανθρώπους  που ενδεχομένως δεν είδαν με καλό μάτι την αλλαγή της σελίδας στον Ηρακλή και την ισχυροποίηση της ομάδας.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία,  καθώς αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα και επίσης η άδεια λειτουργίας του γηπέδου έχει λήξει στις 30 Ιουνίου και δεν ήταν εφικτό να φιλοξενήσει τις χιλιάδες των οπαδών μας που θα δώσουν το παρών στην προπόνηση.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν επαφές και συναντήσεις σχετικά με το θέμα της έδρας του Ηρακλή για τη νέα σεζόν,  όπου θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα ώστε να προκύψει η καλύτερη λύση για την ομάδα μας.

Most Popular

To Top