Ποδόσφαιρο

Ξέσπασμα Αντωνέλη: « Ας μας πει ο Καγιούλης ποια εταιρία θα …»

antonelisΗ προσπάθεια του Χρήστου Αντωνέλη να αναλάβει τον Ηρακλή, μαζί με τους συνεργάτες του έπεσε στο κενό, αφού έως και χτες δεν υπήρξε καμία απάντηση από τον Παπαθανασάκη στην πρόταση που κατατέθηκε, περί εμπλοκής της «ομάδας Ηρακληδέων» (Τουτζιάρης, Παπαϊωάννου κλπ), π[ου θέλουν να βοηθήσουν.

Η ARENA PRESS επικοινώνησε χθες αργά το βράδυ με τον Χρήστο Αντωνέλη, ο οποίος βρισκόταν στο Ντουμπάϊ και σήμερα έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στο Ομάν και ζητήσαμε τη γνώμη του για όσα συμβαίνουν στην ομάδα, αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Καγιούλη στον aRENA FM 89,4. Η πρώτη απάντηση:

«Είπε ο κ. Καγιούλης ότι θα μπει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η εταιρία του, αλλά ρωτάω εγώ ποια είναι η εταιρία του; Γιατί δεν μας την παρουσιάζει; Τις δικές μου εταιρίες τις ξέρει όλη η Ελλάδα, πηγαίνετε στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και ρωτήστε. Του κυρίου Καγιούλη οι εταιρίες ποιες είναι; Έχω ακούσει πολλές φορές για αεριτζίδικες εταιρίες, που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη, αλλά δεν ξέρω ποια είναι αυτή που έχει ο κ. Καγιούλης. Φοβάμαι για τον Ηρακλή που αγαπάω όπως και όλοι οι φίλαθλοί του και δεν πείθομαι από τον κ. Καγιούλη, ούτε από τον κ. Παπαθανασάκη».

Κι ακόμη: «Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι, χωρίς τη δική τους άδεια, θα το είχα κάνει, αλλά τους εύχομαι να με διαψεύσουν, να πάει καλά η ομάδα και να μην υπάρξει οικονομικό αδιέξοδο. Να αποδείξει ο κ. Καγιούλης τις δυνατότητές του σε όλο τον κόσμο του Ηρακλή, αλλά οι έως τώρα ενδείξεις και αποδείξεις δείχνουν ότι δεν βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και μας οδηγούν στην απαισιοδοξία».

-Σας απάντησε ο Παπαθανασάκης;

-«Όχι φυσικά! Ακόμη περιμένω απάντηση, αλλά φυσικά πλέον δεν θα περιμένω κανέναν, αλλά αναρωτιέμαι αφού ακόμη και ο κ. Δρακόπουλος τους είπε να έρθουν να πάρουν τα λεφτά που έβαλαν και να φύγουν, γιατί δεν το κάνουν; Τι θέλουν να πετύχουν στον Ηρακλή; Σας είπα, φοβάμαι για το μέλλον της ομάδας μας και δεν με καλύπτουν οι απαντήσεις τους».

Το ξέσπασμα Αντωνέλη έρχεται ως μια φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων, αφού ο ίδιος ο Παπαθανασάκης τον είχε προσκαλέσει να συναντηθούν, ήθελε να μάθει εάν μπορεί να βοηθήσει τον Ηρακλή και από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής, ενώ δεν απαντάει και στα τηλεφωνήματα.

Πώς θα μπορούσε να αντιδράσει ο κ. Αντωνέλης, εκτός από το σημερινό ξέσπασμα μέσω της ARENA PRESS;

Αναμένονται εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα, αφού θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της κίνησης Ηρακληδέων, όπου συμμετέχουν στελέχη της «κυανόλευκης» οικογένειας και βετεράνοι ποδοσφαιριστές.

Most Popular

To Top