Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Ντροπή να πωλείται μέσω Facebook ο Ηρακλής

MIROFORIDIS

Ο Παύλος Μυροφορίδης μίλησε στον Arena fm  και μεταξύ άλλων τόνισε: «Ό, τι άφησε ο Ηρακλής το πήρα στον Απόλλωνα. Τους εμπιστεύομαι αυτούς τους παίκτες και από τη στιγμή που δεν είχε άδεια, δεν μπορούσε να τους κρατήσει. Δε συνηθίζω να το κάνω αυτό, αλλά μπορούν να μου παίξουν και στη Β και στην Α.

Εκνευρίστηκα γιατί ο Ηρακλής πωλείται μέσω φέισμπουκ. Πήρα να βγω στον αέρα στην εκπομπή της ΕΤ3, αλλά δεν πρόλαβα. Δε γίνεται, αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Δε γίνεται, μιλάμε για τον Ηρακλή ρε γαμώτο. Μην τρελαθούμε μιλάμε για τον Ηρακλή, όχι  για την κωλοπετινίτσα. Είναι αμαρτία από το Θεό.

Εγώ είμαι ο πρώτος που έφυγα, ίσως από τύχη, ίσως που κάτι είδα. Είναι ντροπή. Αν ήμουν Θεσσαλονίκη θα πήγαινα στο στούντιο. Δεν το παίζω Ηρακλάρχης, απλά αυτό είναι έγκλημα.

Κασκόλ δεν είχα ποτέ στην τσέπη μου. Δε με ενδιέφερε να είναι αρεστός στον κόσμο , αλλά στον προπονητή και στους παίκτες. Ο Παπαθανασάκης ήθελε να λειτουργεί μόνος του. Του είχα πει, δε θα με ενοχλήσεις μέχρι να ανεβούμε και μετά κάνε ότι θες. Δεν πέτυχε ούτε μια μεταγραφή.

Έκανα κάποιες ενέργειες αφού είχα φύγει από τον Ηρακλή να αναλάβει κάποιος την ομάδα.

Με τι κουράγιο θα πάνε για προπόνηση σήμερα στον Ηρακλή όταν βλέπουν ότι η ομάδα πωλείται μέσω φέισμπουκ;

Most Popular

To Top