Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Νομικές κινήσεις στα σκαριά κατά του Παπαθανασάκη

papathanasakis6116Η κατάσταση στον Ηρακλή όσο παραμένει ο Παπαθανασάκης και δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με την πραγματικότητα και συναίσθηση της κατάστασης, παραμένει οριακή.

Οι οφειλές μεγαλώνουν, τα έσοδα δεν έρχονται (;) και ο μεγαλομέτοχος ψάχνει στήριγμα ανοίγοντας τις πόρτες της ΠΑΕ στους μάνατζερς… Ιδρυτικό σωματείο και οικογένεια Παπαδόπουλου ετοιμάζονται για νομικές κινήσεις σε βάρος του.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης δείχνει σε «τρικυμία». Ψάχνει λύσεις δίνοντας τα κλειδιά της καθημερινότητας της ομάδας σε διοικητικό επίπεδο στους μάνατζερς ελπίζοντας πως θα μπουν χρήματα στα ταμεία κι ότι θα διοικήσουν δίνοντας λύσεις στα προβλήματα και κλείνοντας τις «τρύπες» που δημιούργησε ο ίδιος. Παράλληλα περιμένει τα χρήματα της μεταγραφής του Βέλλιου που λέγεται πως τα περιμένει την Παρασκευή από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Όπως όμως και η ΔΟΥ Κατερίνης που καραδοκεί για να τα δεσμεύσει για το χρέος…

Από αύριο νομικά

Όλο αυτό το διάστημα συνεχίζουν να παρακολουθούν την κατάσταση και άνθρωποι οι οποίοι έχουν και προσωπικά ζητήματα ανοικτά που εξαρτώνται άμεσα από την διοικητική συμπεριφορά του Παπαθανασάκη. Όπως το Ιδρυτικό Σωματείο της ΠΑΕ, αλλά και το οικογενειακό περιβάλλον του αείμνηστου Θόδωρου Παπαδόπουλου. Άλλωστε έχει τονίσει πολλές φορές στο Metropolis 95,5 FM η σύζυγός του ότι από το γεγονός πως ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει αφήσει όλες τις ρυθμίσεις στο «έλεός» τους, δίχως να πληρώνει ούτε ευρώ για τις οφειλές, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στα περιουσιακά της στοιχεία που έχουν δεσμευτεί από το Δημόσιο, αλλά και στην καθημερινότητά της με συνεχείς τηλεφωνικές ενοχλήσεις προς την ίδια για τα χρέη του… Παπαθανασάκη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» από αύριο ξεκινούν νομικές ενέργειες από το Ιδρυτικό Σωματείο και την οικογένεια του Θόδωρου Παπαδόπουλου σε βάρος του Παπαθανασάκη για την όλη κατάσταση, καθώς εκτός των προσωπικών ζητημάτων της οικογένειας και του ενδιαφέροντος για τον Ηρακλή και το Ιδρυτικό Σωματείο εκφράζει έντονα ερωτηματικά για το πως κινείται (;) ο μεγαλομέτοχος.

ΠΗΓΗ: METROSPORT.GR

Most Popular

To Top