Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Νοκ άουτ ο Ταϊ

images_podosfairo2012-13_tai8681Ο Τάι επιχείρησε να περάσει σε πλήρεις ρυθμούς κατά τη σημερινή (13/03) προπόνηση, μιας και η εικόνα του έδειχνε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση στον αριστερό δικέφαλο, που τον ταλαιπωρούσε, όμως υπέστη νέα θλάση στο ίδιο σημείο και τέθηκε εκτός μάχης για την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό. Ο ακριβής χρόνος απουσίας του Βραζιλιάνου, μετά την υποτροπή, που υπέστη, θα καθοριστεί στο προσεχές διάστημα.

Στον αντίποδα, ο Βίτορ Λίμα εμφάνισε εντυπωσιακή βελτίωση και προπονήθηκε κανονικά, ενώ η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας έδειξε μικρή οστική θλάση ποδοκνημικής. Ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και συμμετείχε επιφυλακτικά σε μέρος της ομαδικής προπόνησης. Παραμένει αμφίβολος, καθώς το τραύμα του είναι τέτοιο, που μπορεί, είτε να μην του δώσει ενοχλήσεις από εδώ και πέρα και να αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή, είτε να συνεχίσει να τον ενοχλεί και να τον αφήσει εκτός αναμέτρησης.

Ο Λευτέρης Ματσούκας αποχώρησε από την προπόνηση, καθώς δέχθηκε μια «σκαριά» στο αριστερό «κουντεπιέ». Δεν φαίνεται, ωστόσο, ότι πρόκειται για κάτι, που θα τον απασχολήσει ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού.

Most Popular

To Top