Ποδόσφαιρο

Νηνεμία για μια εβδομάδα

mikraΣτον αγωνιστικό τομέα η ομάδα προσπαθεί να βρει τον δρόμο της και ελπίζει ότι στην Λειβαδιά θα καταφέρει να πετύχει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Το πρόβλημα όμως παραμένει στον διοικητικό τομέα και τα πάντα εξακολουθούν να είναι ρευστά.

Μετά τα όσα προηγήθηκαν με το ραντεβού που ποτέ δεν έγινε μεταξύ του Καγιούλη και της επιτροπής, η κατάσταση παραμένει στάσιμη. Τα ανοιχτά θέματα όμως είναι πολλά και λύσεις δεν υπάρχουν. Το μεγαλύτερο από όλα είναι το οικονομικό και ο τρόπος που θα πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα το επόμενο διάστημα. Αυτό προβλέπει και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα πρέπει να γίνει για να μην έχει προβλήματα η ΠΑΕ με την αδειοδότηση της. Ο Νίκος Καγιούλης έχει δηλώσει ότι είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση και σε κάθε συνάντηση και δεν αποκλείεται κάτω από αυτό το πρίσμα να δρομολογηθούν εξελίξεις.

ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ

Η ΠΑΕ αυτή την στιγμή λειτουργεί με τον Δημήτρη Νικολαϊδη να έχει αναλάβει να τρέχει όλα τα ζητήματα της ομάδας. Την ίδια στιγμή ο Ζαχαρίας Μπουγιουκλής δεν εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα στην Μίκρα και το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στη Γερμανία. Όλα αυτά σε μια περίοδο όπου κανονικά θα έπρεπε να τρέχουν όλοι στην ΠΑΕ για τα θέματα που έχουν να κάνουν με την αδειοδότηση, αλλά και τις καθημερινές ανάγκες που προκύπτουν και είναι παρά πολλές.

Most Popular

To Top