Βόλει

«Να χτίσουμε πάνω στη φετινή χρονιά και ρόστερ»

Ο αρχηγός του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου, την ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν η φετινή χρονιά είναι επιτυχημένη: «Μας αφήνει μία πικρία. Και να εξηγηθώ. Στην αρχή της χρονιάς που ξεκίνησε η ομάδα προετοιμασία, αν μας έλεγαν ότι θα είστε τεταρτοπέμπτοι και στον τελικό Κυπέλλου θα ήμασταν απόλυτα ευχαριστημένοι. Έχω ξαναπεί όμως ότι η ομάδα αυτή αποτελείται από παιδιά που δεν τους αρέσει να χάνουν και κοιτάνε να κερδίζουν σε κάθε παιχνίδι. Δεν τους αρέσει η ήττα. Σε ότι αφορά το Κύπελλο τα δώσαμε όλα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για το αν επηρεάστηκαν από τον τραυματισμό και την απουσία του Αρμενάκη: «Μας επηρέασε ψυχολογικά πιο πολύ, όχι τόσο αγωνιστικά. Έχω ξαναπεί ότι αυτή ομάδα αποτελείται από 7-8 αθλητές. Οποιαδήποτε απώλεια και να είχαμε, κόστιζε κατευθείαν στην ομάδα. Αν ήταν ο Αρμενάκης θα βλέπαμε τελείως διαφορετικό παιχνίδι».

Για την ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Είχα ξαναπεί και πριν φύγουμε για το Κύπελλο ότι αν ο Παναθηναϊκός ήταν έτσι σχεδιασμένος από την αρχή της χρονιάς, η ομάδα θα ήταν ψηλά στα play-off. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον κόσμο που ήρθε να μας συμπαρασταθεί από κοντά».

Για τα σχέδια της επόμενης σεζόν: «Θεωρώ ότι η διοίκηση του Ηρακλή πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτή την ομάδα. Θεωρώ ότι είναι η αρχή για κάτι μεγάλο για τον Ηρακλή. Ο στόχος της καινούργιας χρονιάς είναι να πάμε την ομάδα ένα σκαλοπάτι παραπάνω».

Για το ότι ο Ηρακλής στηρίζεται κυρίως στους Έλληνες παίκτες: «Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι από τους ξένους. Αν ο Έλληνας αθλητής είναι σωστός και επαγγελματίας δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τον ξένο. Φυσικά θα θέλαμε σε μία ή δύο θέσεις προσθήκες. Αν θα είναι ξένοι οι Έλληνες δεν έχει σημασία».

Most Popular

To Top