Μπάσκετ

«Να τερματίσω την καριέρα μου στον Ηρακλή»

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μίλησε τον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: ‘Κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Τη χρωστούσαμε στον εαυτό μας και στον κόσμο μας αυτήν τη νίκη επί του Δούκα. Μείναμε ζωντανοί τον μήνα που είχαμε προβλήματα. Ήρθε ο Δούκας που για εμάς ήταν πολύ σημαντικό ματς.

Στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι, αλλά είναι σημαντικό που έχουμε κερδίσει τον Δούκα δυο φορές για την περίπτωση της δεύτερης θέσης. Όποιος ήρθε στο ματς με τον Δούκα, είδε πόσο μεγάλη βοήθεια είναι για εμάς ο κόσμος.

Στο χώρο του αθλητισμού δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Είναι να το λέει η καρδούλα σου. Την ημερομηνία λήξης θα τη βάλεις εσύ ο ίδιος.

Η ζωή μου εδώ και 4 χρόνια είναι ήρεμη με ένα παιδάκι. Κοντεύω στα 39 και οι ανάγκες ενός ανθρώπου αλλάζουν. Η κόρη μου είναι ο λόγος που παίζω μπασκετ.

Ο Ηρακλής είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για εμένα. Είναι μια πολύ ωραία οικογένεια, ένα ωραίο παρεάκι. Έχουμε ένα δέσιμο που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Αυτό είναι το όπλο της ομάδας. Δεν είναι η ομάδα του ενός. Πάμε στο γήπεδο μια ώρα πριν, και φεύγουμε δυο ώρες μετά.

Δε θέλω να φύγω από τον Ηρακλή. Στόχος μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου εδώ και μετά να πάρω ένα πόστο στην ομάδα και να μείνω εδώ.»

Most Popular

To Top