Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Να σταθεί όρθιος ο Ηρακλής»

Είναι ο άνθρωπος που κλήθηκε να καθοδηγήσει προπονητικά τον Ηρακλή τη φετινή χρονιά στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αποτελεί εξάλλου γνώριμο πρόσωπο στους κυανόλευκους μιας και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην ομάδα ως ποδοσφαιριστής, ενώ διετέλεσε και προπονητής της Κ-20.

Ο λόγος γίνεται για τον Σάκη Αναστασιάδη που «έσπασε» τη σιωπή του-αποφεύγει άλλωστε τις δημόσιες τοποθετήσεις- και μίλησε στο Metropolis 95,5 και «Στη σέντρα». Για τη δημιουργία της φετινής ομάδας, τους στόχους της, την ανάγκη συσπείρωσης, την παρουσία ανθρώπων της κυανόλευκης οικογένειας εντός ομάδας.

«Δεν αποτελεί δική μου προτεραιότητα να σταθεί όρθιος ο Ηρακλής. Είναι όλων των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, του κόσμου, του Ερασιτέχνη, του Ιδρυτικού και των παλαιμάχων. Εμείς δεν πετάμε στα σύννεφα, όλοι γνωρίζουν το εγχείρημα που ξεκίνησε και είναι πολύ δύσκολο. Το διακύβευμα είναι να μείνει ζωντανός ο Ηρακλής. Η συσπείρωση που υπάρχει είναι ό,τι καλύτερο».

«Ακόμη δεν ξέρουμε τα ονόματά μας»

Μπορεί ο Ηρακλής να πρωταγωνιστήσει στο φετινό Πρωτάθλημα και να κατακτήσει την άνοδο στη Football League; Ο έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε προσγειωμένος τονίζοντας πώς «πρώτη προτεραιότητα είναι να λειτουργεί ο σύλλογος. Αν μας βγει στην πορεία για άνοδο φυσικά και δε θα πούμε όχι. Χτιζουμε μία ομάδα από το… μηδέν, ακόμη δεν γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας, τα ονόματά μας. Η προσπάθεια που ξεκίνησε ο Ερασιτέχνης πρέπει να αγκαλιαστεί και να συνεχιστεί. Μέχρι να βρεθεί κάποιος που θέλει να κάνει μεγάλο τον Ηρακλή και έχει την οικονομική δυνατότητα».

«Κάτι περίεργοι τύποι ας κοιτάξουν αλλού»

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Σάκης Αναστασιάδης για ανθρώπους που προσπάθησαν να εισέλθουν στον Ηρακλή και για… τύπους που επιβουλεύονται την ομάδα. Χωρίς ωστόσο να κατονομάσει ποιους εννοούσε.

«Υπάρχουν ποδοσφαιρικοί όμιλοι που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, επιβουλεύονται και τον Ηρακλή. Αυτοί οι τύποι οι παράξενοι ας κοιτάξουν κάτι άλλο, μην δώσουν γροθιά στο μαχαίρι. Ο Ηρακλής προστατεύεται από τον κόσμο του, τον Ερασιτέχνη, τους βετεράνους».

Πηγη Metrosport

 

Most Popular

To Top