Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Να μην μιλάει ο Καγιούλης για μένα»

MONTECALVOΟ Φάμπιο Μοντεκάλβο μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με τις εντυπώσεις του από το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο έδωσε το «παρών». Αναφέρθηκε στην ομάδα, στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, μίλησε για σκανδαλώδη διαιτησία του κ.Φωτιάδη, ενώ τόνισε ότι επιστρέφει απόψε στην Θεσσαλονίκη και αύριο θα βρεθεί στο Ιβανώφειο για το παιχνίδι με την Κύμη ,στις 17.00 το απόγευμα.

Όσα είπε ο Φάμπιο Μοντεκάλβο στον ArenaFM 89.4:

Αναφορικά με τις εντυπώσεις του από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: « Ήταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο με τον Ηρακλή να είναι πολύ καλά στημένος. Η διαιτησία ήταν σκανδαλώδης, τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο που έχανε ο Ολυμπιακός, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε και πολλές διακοπές ,δεν έδωσε καθόλου. Ο διαιτητής έκανε πάρα πολλά λάθη σε όλο το παιχνίδι. Γενικά ο Ηρακλής δεν άξιζε την ήττα»

Πως σας φάνηκε η ομάδα;

«Έχει αρκετούς καλούς παίκτες, αλλά δεν έχει πολύ μεγάλη ποιότητα. Μ’άρεσε πολύ ο Περόνε και αν είχε έναν καλό παίκτη δίπλα του, θα μπορούσε να κάνει σπουδαία πράγματα, μου άρεσε και ο Πασάς. Με 3-4 μεταγραφές μπορεί να γίνει μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική».

Για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Περίμενα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, το πέταλο βέβαια ήταν γεμάτο και είχε και ενεργή συμμετοχή ,αλλά σε γενικές γραμμές περίμενα περισσότερο κόσμο. Η ατμόσφαιρα πάντως ήταν εξαιρετική και μου άρεσε το πώς με υποδέχτηκε ο κόσμος»

Αναφορικά με το αν θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη: «Έρχομαι σήμερα και πάλι στην Θεσσαλονίκη, θα παρακολουθήσω το αυριανό παιχνίδι μπάσκετ της ομάδας κόντρα στην Κύμη».

Για το προσύμφωνο που υπογράφτηκε και το πότε λήγει :

«Εγώ μιλάω με τον ιδιοκτήτη της ομάδα και όχι με μάνατζερ, γιατί ο κ.Καγιούλης είναι ένας μάνατζερ. Αν σας λέει πληροφορίες πάνω στην συμφωνία πρέπει να σωπάσει, δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει για την ομάδα, ούτε για μένα.

Νομίζω ότι και στην συνέντευξη τύπου ήμουν ξεκάθαρος. Μέσα σε ένα μήνα θα έχουμε τελειώσει αν όλα πάνε καλά, αλλά από ότι βλέπω δεν πάνε καλά τα πράγματα».

Most Popular

To Top