Βόλει

«Να καθαρίζουμε χωρίς απώλειες»

volley4

Ο Αυτοκράτορας θέλει να προσθέσει ακόμα μια νίκη στο ενεργητικο του και οι κυανόλευκοι είναι έτοιμοι για να φτάσουν σε ακόμα ένα τρίποντο 

«Νίκες στην έδρα μας»

Ο ακραίος του Ηρακλή Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι. Ο μοναδικός στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Ειδικά τα εντός έδρας παιχνίδια με ομάδες που δεν είναι φαβορί για τον τίτλο πρέπει να τα καθαρίζουμε χωρίς απώλειες. Θελουμε για αλλη μια φορά την συμπαράσταση του κόσμου. Είμαστε σε καλή κατάσταση και παρότι ο αντίπαλος μας έχει καλή και μαχητική ομάδα θα πάρουμε τη νίκη».

Η Παναχαϊκή προέρχεται από το 3-1 επί της Κηφισιάς που ήταν και η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Λιβαθηνός παραμένει εκτός πλάνων του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, ενώ ο Νίκος Ρουμελιώτης συνεχίζει θεραπεία στο πόδι του, όμως, θα αγωνιστεί κανονικά. Η αποστολή της Παναχαϊκής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή το πρωί.

«Εχουμε εμπιστοσύνη»

«Ο λίμπερο της Παναχαϊκής Μένιος Ρουμελιώτης είπε: «Ο Ηρακλής έχει κάνει πολύ καλή ομάδα, την καλύτερη μετά τις χρυσές εποχές. Έχει ομαδικότητα και έναν διαγώνιο που ξεκινάει με 25 πόντους.  Το κλειδί είναι να σταματήσουμε τον διαγώνιο. Ο κόσμος βοηθάει τον Ηρακλή. Στη Μίκρα είναι δύσκολο να χάσει ο Ηρακλής αλλά θα το παλέψουμε. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Πέρασαν τα δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πάμε να κάνουμε το καλύτερο. Με την Κηφισιά είχαμε περισσότερη εμπιστοσύνη, ενώ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αδικήσαμε τους εαυτό μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα για να πάρουμε νίκες στους αγώνες κλειδιά που θα κρίνουν το στόχο μας»

Most Popular

To Top