Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Να βρεθεί άμεσα λύση στον Ηρακλή»

Aidiniou Tountziaris

        

Ο Φάνης Τουτζιάρης μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την επιστολή που στάλθηκε σήμερα στην ΠΑΕ Ηρακλής, ζητώντας στοιχεία για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ.

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 ο Φάνης Τουτζιάρης:

«Είναι κάτι το οποίο έχουμε πει εδώ και αρκετό καιρό. Θέλουμε να δούμε τα οικονομικά στοιχεία της ομάδα, έτσι ώστε να δούμε ποιο είναι το ποσό που χρωστάει ο Ηρακλής. Δεν είναι κακό και κανονικά θα έπρεπε ο ιδιοκτήτης της ομάδας από μόνος του να δώσει αυτά τα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας.

Ο κ.Καγιούλης μας είπε ότι μπορούμε να βάλουμε ορκωτούς λογιστές αλλά δεν μας έδωσε ακόμα το ΟΚ και στείλαμε την επιστολή για να δούμε τι γίνεται. Σε μια συζήτηση μας είπε ότι για να βάλουμε λογιστές πρέπει να κάνουμε επίσημη πρόταση με μια ρήτρα.

Αυτή την στιγμή ο Ηρακλής χρειάζεται κάποια χρήματα για να λειτουργήσει σαν εταιρεία και δεν βλέπω να υπάρχουν. Το πρόβλημα είναι μεγάλο, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είναι απλήρωτοι. Τα χρήματα του Βέλλιου είναι καλό να δεσμευτούν κατευθείαν για την εφορεία και να μην μπλέξει κανένας με αυτά τα χρήματα».

Most Popular

To Top