Γιώργος Μαυρόπουλος

Να βουλώσουν στόματα‏

Όποιοι σκαμπάζουν έστω και λίγο από ποδόσφαιρο ξέρουν ότι ο παίκτης που έχει θέληση και πάθος προσφέρει περισσότερο στην ομάδα του από τον περισσότερο ταλαντούχο, έμπειρο αλλά ταυτόχρονα και αδιάφορο. Ειδικά σ’ αυτήν την σειρά των αγώνων είναι φανερό ότι κερδίζουν αυτοί που ιδρώνουν τόσο την φανέλα, ώστε να είναι ασήκωτη μετά το 90λεπτο. Εκεί κάπου βλέπω την διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, γι αυτό και ο Ηρακλής τουλάχιστον δεν χάνει.

     Ασφαλώς και η ποιότητα απουσίαζε και στο παιχνίδι με την Νίκη, όμως με την επιστροφή του φετινού MVP (Πουρτουλίδης) και πιθανώς του πανταχού παρόντα Μπάμπα -μέχρι την κακή στραβή κι ανάποδη στιγμή που τραυματίστηκε-, ίσως δούμε έναν πιο ελκυστικό Ηρακλή που θα παίζει με τον αέρα του φαβορί, και όχι κλεφτοπόλεμο…αν και πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ξέρει τι όπλα έχει στα χέρια του και τα χρησιμοποιεί όπως πρέπει. Σημασία έχει το αποτέλεσμα, και οποιοδήποτε άλλο πέρα της ανόδου θα είναι αποτυχημένο.
   Ας ελπίσουμε ότι οι παίκτες θα αντέξουν, καθώς έμειναν λίγοι, ότι θα κάνουν κουράγιο, θα σφίξουν τα δόντια και θα καταφέρουν αυτό που δεν πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία της κυανόλευκης οικογένειας…μακάρι να βουλώσουν στόματα.

Most Popular

To Top