Μπάσκετ

«Να αλλάξουμε μυαλό»

Να αλλάξει… μυαλό πρέπει ο Ηρακλής, ώστε να γίνει πιο αποδοτικός στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, όπως εξήγησε ο Χρήστος Γκογκάκης.

Ο «Γηραιός» δεν έχει ξεκινήσει καλά φέτος, έχοντας υποστεί τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής καλείται να περάσει από το κλειστό του Αγ. Δημητρίου, αντιμετωπίζοντας την τοπική Δάφνη (25/11, 16.45), και για να έχει ελπίδες κατάκτησης του «διπλού» θα πρέπει να δείξει διαφορετικό χαρακτήρα, παίζοντας οι παίκτριες με πάθος και θέληση, σύμφωνα με τον προπονητή του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στην επίσημη ιστοσελίδα των Θεσσαλονικιών: «Ξεκινώντας την προετοιμασία μας για τον αγώνα εκτός έδρας με τη Δάφνη, ένα πράγμα λέμε σε κάθε προπόνηση, ότι η ομάδα θα πρέπει να δείξει μια διαφορετική νοοτροπία στους επίσημους αγώνες. Σίγουρα είμαστε ένα νεανικό ρόστερ και σε κρίσιμα σημεία πληρώνουμε τα δικά μας λάθη, αλλά θα πρέπει η ομάδα να δείξει περισσότερο πάθος και θέληση. Το πρόγραμμα δεν μας βοηθάει, παίζοντας ξανά μακριά από το σπίτι μας, αλλά πλέον επιβάλλεται όλοι να δείξουμε έναν διαφορετικό αγωνιστικό χαρακτήρα».

Most Popular

To Top