Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Νέο ξέσπασμα του Φοφόνκα

fofonkaΟ Έντερσον Φοφόνκα φιλοξενήθηκε στον ARENA 89.4 μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Ηρακλή και το προσωπικό του ξέσπασμα μέσω των social media.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Εγώ έγραψα κάτι για όλους τους προέδρους που έρχονται στην ομάδα. Για ποιο λόγο έρχονται. Βλέπω στο διαδίκτυο και στα social media ότι ο Ηρακλής έχει πολλά προβλήματα. Παίκτες φεύγουν… Αυτό που έγινε με το Χουάντερσον είναι ντροπή. Ο κόσμος δεν ξέρει τι θα γίνει αύριο με τους παίκτες.

Ή θα βρει μια λύση ο πρόεδρος ή καλύτερα να φύγει. Για να έχει αυτή τη θέση πρέπει να έχει χρήματα. Πέρυσι ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ, ο κόσμος βοήθησε με τα διαρκείας, φέτος πούλησε τον Απόστολο Βέλλιο αλλά το θέμα είναι για πιο λόγο ήρθε στον Ηρακλή. Σε άλλες ομάδες ο πρόεδρος είναι εκεί και πληρώνει τους ποδοσφαιριστές και τις υποχρεώσεις. Όλοι κάνουν μια δουλειά και πρέπει να πληρώνονται. Στον Ηρακλή μία πληρώνονται και μία όχι.

Εγώ βλέπω ότι ο κόσμος υποφέρει. Η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία και δεν ξέρει ο καημένος ο προπονητής τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει σε ένα φιλικό παιχνίδι. Τι θα γίνει τελικά; Θα περιμένουμε να πέσει η ομάδα στη Γ’ Εθνική και θα περιμένει να πάρει ένα άλλο ΑΦΜ;

Δεν μιλάω πολύ με κόσμο από τη Θεσσαλονίκη. Έχει βετεράνους ποδοσφαιριστές η ομάδα, θα πρέπει να μαζευτούν και να δώσουν μια λύση για τον Ηρακλή. Δεν μπορεί να συνεχίσει με το ίδιο πρόβλημα. Εγώ από εδώ είναι εύκολα να μιλάω αλλά δε νιώθω καλά όταν βλέπω αυτά τα πράγματα».

Most Popular

To Top