Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Μποϊκοτάζ από τους φιλάθλους – Μόλις δέκα διαρκείας

kosmos3

Στην περσινή σεζόν ο Ηρακλής ήταν η 5η ομάδα σε εισιτήρια στην Σούπερ Λίγκ και θα μπορούσε να είχε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική κάτω από ορισμένες συνθήκες. Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και από τους αγώνες μπορούν να αποτελέσουν ένα σημαντικό κομμάτι από το μπάτζετ της ομάδας, όμως με τα υπάρχοντα δεδομένα η κατάσταση είναι μηδενική για τους «κυανόλευκους».

Σύμφωνα με πληροφορίες τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν διατεθεί δεν ξεπερνούν τα δέκα, κάτι που δείχνει την δυσφορία του κόσμου προς το πρόσωπο του μεγαλομετόχου. Όταν την περσινή σεζόν , ξεπέρασαν τις 2.000 διαρκείας και έχοντας τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί από τα κάπιταλ κοντρόλ, ο συγκεκριμένος αριθμός δείχνει την πλήρη αντίθεση των φιλάθλων προς τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι τα διαρκείας ανακοινώθηκαν στις αρχές Αυγούστου και αυτό έγινε κατ΄ ανάγκη, πιστεύοντας, ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί.

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι φίλαθλοι πονούν να βλέπουν την ομάδα σε αυτή την δύσκολη οικονομική και διοικητική κατάσταση, αλλά δεν θέλουν να συνδράμουν στην στήριξη του μεγαλομετόχου, αποκτώντας εισιτήρια διαρκείας. Γι’ αυτό και υπάρχει η συγκεκριμένη εικόνα με το μποϊκοτάζ που έχουν κάνει οι φίλοι της ομάδας. Η καρδιά τους χτυπάει για την ομάδα, όμως δεν μπορούν να δώσουν χρήματα που δεν θα γνωρίζουν που θα δοθούν και αν τελικά χρησιμοποιηθούν για τις άμεσες ανάγκες που υπάρχουν.

Most Popular

To Top