Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Μπουκουβάλας : «Ήθελα και θέλω να μείνω,αλλά…»

MPOUKOUVALAS4Αφοπλιστικός ηταν ο Μιχάλης Μπουκουβάλας με δηλώσεις του στον ARENA FM και τις χθεσινοβραδινές αρνητικές εξελίξεις, λέγοντας χαρακτηριστικά :

«Υπήρχε θέληση από την μεριά μου και από τη διοίκηση  αλλά  με την ανακοίνωση φάνηκε ότι δεν προχωράει το θέμα. Υπήρχε ένας χρέος 63 χιλιάδων ευρώ και είχαμε μια συμφωνία να πάρω 50 χιλιάδες ευρώ , προσπαθώντας να διευκολύνω την ΠΑΕ. Η ουσία είναι ότι δεν έγινε αυτή η κατάθεση και μάλλον δεν βρέθηκε τρόπος και φυσικά δεν προχώρησε το θέμα»

Συνεχίζοντας ο 28χρονος αμυντικος συμπλήρωσε :

«Φοβόμουν πολλά πράγματα και δεν ήθελα να πάρω χρήματα πηγαίνοντας στην Ολλανδία. Δεν ήξερα πως θα φέρω τα χρήματα αλλά και αν ήταν όλα νόμιμα. Η κατάθεση των χρημάτων είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για τέτοιες περιπτώσεις. Δεν βρέθηκε τρόπος να πληρωθώ, δεν μπορούσα να μπω σε άλλη διαδικασία. Αυτό δεν έγινε και προχωράμε. Μου προτάθηκε να υπογράψω και μια συναλλαγματική, αλλά ήθελα να είμαι ξεκάθαρος».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο είπε χαρακτηριστικά :

Συζητάω με τον Νίκο Παπαδόπουλο και έχει καταφέρει να κρατήσει ολόκληρη την ομάδα. Αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα υπήρχε ομάδα. Προτεραιότητα μου είναι να φύγω στο εξωτερικό. Δεν ξέρω όμως τι θα προκύψει. Με την υπομονή μου έδειξα ότι την σεβάστηκα και ήθελα να μείνω, αλλά δεν γίνονταν διαφορετικά.Μιλάω με τους συμπαίκτες μου, αλλά εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο της και όλοι οι παίκτες να αποκατασταθούν. Δεν ξέρω τι θα γίνει και υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα».

Σε ερώτηση αν έρθει κάποιος και του δώσει τα χρήματα ( 50.000) θα άλλαζε άποψη και θα παρέμεινε η απάντηση του ήταν αφοπλιστική.

« Ναι θα έμενα στον Ηρακλή»

Most Popular

To Top