Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Μπορεί να πάρει άδεια ο Ηρακλής»

Ο νομικός Λάκης Σημαιοφορίδης μίλησε για το θέμα της αδειοδότησης του Ηρακλή στον ARENA FM και μεταξύ άλλων τόνισε: ‘Το θέμα του Ηρακλή έχει ιδιαιτερότητα. Μπορεί να μην πάρει με τις σχετικές διατάξεις αδειοδότησης την άδεια, αλλά να την… γλιτώσει μέσα από το κενό που υπάρχει στις κυρώσεις στην περίπτωση μη αδειοδότησης. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην προκύρηξη του πρωταθλήματος.

Αυτό που ενδιαφέρει την επιτροπή της ΕΠΟ είναι να δει έγγραφο εξοφλήσεως. Το θέμα είναι πως θα επιβληθεί η ποινή από την Σούπερ Λίγκ και όχι από την ΕΠΟ. Δεν υπάρχει ρητή πρόβλεψη ότι πρέπει να υποβιβαστεί μια ομάδα. Αφού δεν υπάρχει διάταξη, υπάρχει κενό της νη νομιμοποίησης στο Διατητικό Δικαστήριο Μου  έχει πολλές ελπίδες ο Ηρακλής.

Μου τηλεφώνησε ο Σπύρος  Παπαθανασάκης χθες το βράδυ. Μου είπε ότι θα το καλύψει το θέμα της άδειας στο νομικό πλαίσιο που υπάρχει. Εγώ δεν μπορώ να αναλάβω υπόθεση του Ηρακλή, αφού είμαι αντίδικος μαζί του. Αφού έχω πελάτη μου τον Βέλλιο που έχει να λαμβάνει  πάνω από 40.000 ευρώ από χρήματα  που έπρεπε να του έχουν ήδη εκχωρηθεί.»

Most Popular

To Top