Μπάσκετ

Μπεχλιβάνης:«Ομάδα με προοπτικές ο Ηρακλής»

mpexlivanis

Ο νέος βοηθός του Βαγγέλη Αλεξανδρή στο προπονητικό τιμ του Ηρακλή, Κωνσταντίνος Μπεχλιβάνης, μίλησε στον ARENA FM 89,4 για την νέα του δουλειά αλλά και τους στόχους που θα προσπαθήσουν να εκπληρώσουν οι «κυανόλευκοι».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι γνώριμα τα λημέρια. Μετά λοιπόν από παίκτης έρχομαι και ως βοηθός προπονητή σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μου έκανε την τιμή και φυσικά είπα το ναι», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Για την συνεργασία του με τον Αλεξανδρή: «Πιστεύω θα έχουμε καλή συνεργασία, έχω να δώσω πολλά αλλά πιστεύω θα πάρω περισσότερα δουλεύοντας δίπλα σε έναν έμπειρο κόουτς. Είναι καλή κίνηση για μένα, ελπίζω να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Μέχρι τώρα πάμε καλά ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το δείγμα που έχει δει έως τώρα: «Το δείγμα είναι μικρό, αλλά η ομάδα μπορεί  να πετύχει τους στόχους διότι έχει έμπειρο προπονητή και παίκτες με προσωπικότητα. Αν συνδυαστεί με χημεία που είναι καλή μέχρι στιγμής όλα θα πάνε καλά».

Για την έδρα της ομάδας: «Θεωρητικά δεν πρέπει να έχουμε απώλειες και με την βοήθεια του κόσμου η έδρα θα είναι απόρθητη. Η ομάδα παίζει καλά κι εκτός και αυτό είναι μία επιτυχημένη συνταγή για την άνοδο που είναι ο βασικός μας στόχος.

Για την διαφορά προπονητή-παίκτη: «Πραγματικά καμία σχέση, όταν είσαι παίκτης έχεις να ελέγξεις μόνο ένα άτομο. Σαν προπονητής τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και πιο δύσκολα, αφού υπάρχουν σαφείς ιδιαιτερότητες. Εντάξει, εγώ είμαι στην αρχή, έχω να μάθω πολλά ακόμη και πιστεύω πως ο Αλεξανδρής θα με βοηθήσει πολύ σε αυτό το κομμάτι».

Most Popular

To Top