Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Μπαξεβάνος : «Δύσκολος κάθε αγώνας»(vid)

 

Για την πρώτη του νίκη με την  ομάδα του Ηρακλή αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπαξεβάνος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Νάουσα

«Ο μόνος τρόπος που μπορούσαμε να απειληθούμε από τους αντιπάλους μας ήταν από στατικές φάσεις από εκεί δεχθήκαμε το γκολ και από εκεί θα μπορούσαμε να δεχθούμε και ένα ακόμα. Είναι ένα κομμάτι αυτό στο οποίο πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά από κάποια πράγματα που ζητήσαμε και σε αυτά που ζητάμε ειδικά στην έδρα μας απέναντι σε κλειστές άμυνες. Οι παίκτες μου δημιούργησαν καταστάσεις και νομίζω πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ νωρίτερα. Από εκεί και πέρα πρέπει να καταλάβουμε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι ότι όλες οι ομάδες θέλουν να παίξουν καλά απέναντι στον Ηρακλή. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια που το πίστεψαν μέχρι το τέλος και στο τελευταίο λεπτό κατάφεραν και πήραν τη νίκη που τόσο πολύ χρειαζόμασταν. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι βήμα-βήμα».

Για τις κλειστές άμυνες και τη δύσκολη συνέχεια: «Το ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίζουμε κλειστές άμυνες, εμείς θέλουμε να δώσουμε επιλογές. Σίγουρα έχουμε πολλά νέα παιδιά και αρκετές φορές μπορεί να έρθει εύκολα το λάθος κάτι το οποίο φάνηκε όταν η αντίπαλη ομάδα μας ισοφάρισε. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά πρέπει να το καταλάβουν και τα παιδιά, ότι θα είναι δύσκολος κάθε αγώνας. Γι’ αυτό και πάνω από όλα πρέπει να είμαστε σωματικά και ψυχικά έτοιμοι και να έχουμε καθαρό μυαλό για να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα».

To Top