Βόλει

«Μπέλλος Εμμανουήλ … Διαιτητής σε διατεταγμένη υπηρεσία»

Με μεγάλη αγανάκτηση τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μια ύποπτη αν μη τι άλλο αντιμετώπιση του σωματείου μας από την πλευρά της Ελληνικής Διαιτησίας.
Ξεκίνησε από τον αγώνα του ανδρικού τμήματος μέσα στην Κηφισιά, συνεχίστηκε στον αγώνα επίσης του ανδρικού μέσα στη Μίκρα με τον Εθνικό Πειραιώς όπου δημοσιεύσαμε και το αντίστοιχο βίντεο και τώρα ήρθε η σειρά του γυναικείου.

Την προηγούμενη Τετάρτη και στον δεύτερο ημιτελικό στο Κατσάνειο ορίστηκε διαιτητής ο κ. Σταυριανίδης ο οποίος και έδωσε 5 ανάποδα σφυρίγματα σε βάρος της ομάδας μας. Παρεμπιπτόντως όλα μετά το 22 σε κάθε σετ.

Δυστυχώς σε κάποιους δεν βγήκε το έργο αφού η ομάδα μας κέρδισε και έστειλε την διαδικασία πρόκρισης σε 3ο και τελευταίο αγώνα. Εκεί λοιπόν, από τους διοικούντες της Ελληνικής διαιτησίας στον αγώνα ο οποίος θα έκρινε ποια ομάδα θα πήγαινε στον τελικό του πρωταθλήματος ορίστηκε ο «πολύπειρος» Μπέλλος.
Στο πρώτο σετ και ενώ το σκορ είναι 24-25 υπέρ της ομάδας μας, παίκτρια της αντιπάλου καρφώνει άουτ και ενώ πρέπει να τελειώσει το σετ 24-26 ξαφνικά σκαρφίζεται μπλοκ άουτ.
Δυστυχώς γι’ αυτόν αλλά για εσάς που τον ορίσατε η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Ενώ το σκορ θα ήταν 0-1 και με την ολοκλήρωση του 2ου σετ το σκορ θα ήταν 0-2 αφού η ομάδα μας το κατέκτησε 17-25 όπως όλοι καταλαβαίνουν και ιδίως αυτοί που ήταν στον αγώνα. Το ματς έγερνε σε μια βέβαιη νίκη υπέρ μας. Στο 4ο σετ πάλι στο 22 δίνει δύο φορές λάθος θέσεις που δεν ήταν στην ομάδα μας, φτάνοντας το σκορ στο 24. Όταν πήγαμε να κάνουμε ένσταση πήρε πίσω τους 2 πόντους και ξαναπήγε το σκορ στο 22.

Κάπως έτσι λοιπόν και αφού χρειάστηκε να έρθει σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος η μισή αστυνομική δύναμη της Θεσσαλονίκης προκειμένου να τελειώσει ο αγώνας ο σκοπός πραγματοποιήθηκε και το έργο τελείωσε όπως ήταν προγραμματισμένο να τελειώσει. Μάταια περιμέναμε ότι ο Μπέλλος ή κάποιος από την Ελλ. Διαιτησία θα βγει να ζητήσει μια συγγνώμη από τις αθλήτριες μας, γιατί δεν σεβάστηκε τον ιδρώτα και του κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Επειδή όμως η υπομονή μας εξαντλήθηκε, δηλώνουμε ότι από εδώ και στο εξής το κάθε «ανθρώπινο λάθος» σε βάρος της ομάδας μας μετά το 20 θα δίνεται με φωτογραφία η βίντεο στη δημοσιότητα μήπως και κάποιοι φιλοτιμηθούν και πάνε σπίτι τους. Επίσης βίντεο και φωτογραφίες θα στέλνονται και στην CEV, έτσι ώστε να έχουν γνώση και οι ιθύνοντες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

ΥΓ 1 : Μην ξεχάσετε ως ανταμοιβή να τον ορίσετε και στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΕΣΘ

ΥΓ 2 : ΜΠΕΛΛΟ είσαι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στο τεράστιο σωματείο που λέγεται ΗΡΑΚΛΗΣ

Most Popular

To Top