Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Μοντεκάλβο: «Σωστή επένδυση ο Ηρακλής»

Fabio-Montecalvo-Ok-Calciomercato-300x169Ο Φάμπιο Μοντεκάλβο μίλησε στον ArenaFM 89.4 λίγη ώρα μετά την συμφωνία με τον Σπύρο Παπαθανασάκη και την υπογραφή του προσύμφωνου πώλησης της ΠΑΕ Ηρακλής.

Όσα είπε ο Φάμπιο Μπντεκάλβο στον ArenaFM 89.4:

«Είμαι μια βδομάδα στην Αθήνα, έχουμε κάνει 5 ραντεβού με τον κ.Παπαθανασάκη και αυτή τη στιγμή μπορώ να σας πω ότι έχουμε υπογράψει ένα προσύμφωνο πώλησης

Από  δω και πέρα θα γίνει ένας έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν;

«Τα επόμενα βήματα είναι καταρχήν να έρθω στην Θεσσαλονίκη, την Δευτέρα προγραμματίζω να δώσω μια συνέντευξη τύπου , απλά προειδοποιώ όσους με συκοφαντούν, ότι θα τους εντοπίσω με τους δικηγόρους μου και θα πράξω ανάλογα.

Ο στόχος είναι να αρχίσουμε γρήγορα την δουλειά για να φτιάξουμε την ομάδα. Υπογράψαμε όπως σας είπαμε ένα προσύμφωνο πώλησης, είναι το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα».

Πότε θα έρθει η τελική συμφωνία;

«Πρέπει να με ρωτάτε για πράγματα που συμβαίνουν τώρα, πλέον έπεσαν οι πρώτες υπογραφές, δεν είναι απλό ενδιαφέρον και φάνηκε. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να δούμε τα νούμερα της εταιρίας αλλά αυτό δεν αφορά εσάς αλλά εμάς. Δουλεύουμε πάντως ήδη πάνω στην ομάδα».

Θα υπάρχουν συνεργάτες από την Σαουδική Αραβία;

«H εταιρία μου (FM Communication Group) έχει πάρα πολλά γραφεία σε όλο τον κόσμο και πολλούς συνεργάτες. Μεταξύ αυτών των συνεργατών ,υπάρχουν και επενδυτές από την Σαουδική Αραβία. Ψάχναμε ένα σωστό σημείο για να επενδύσουμε και η σωστή ομάδα που βρήκαμε να επενδύσουμε είναι ο Ηρακλής».

Τι είναι αυτό που σας έκανε να ασχοληθείτε με τον Ηρακλή;

«Επιλέξαμε τον Ηρακλή γιατί έχει έδρα την Θεσσαλονίκη , της μεγαλύτερη της Μακεδονίας  μια πόλη σημαντική, με τουρισμό, που μπορούν να γίνουν πολλές παράπλευρες δραστηριότητες με το ποδοσφαίρου».

Υπάρχει συνεργάτης (Αχμέτ Αλαλαγία)σας από την Αραβικα Εμιράτα που ενδιαφέρεται για την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή;

«Υπάρχουν συνεργάτες μου που ενδιαφέρονται και για το μπάσκετ του Ηρακλή».

Κλείνοντας συμπλήρωσε: «Αφήστε με να δουλέψω , μην προκαλείται αρνητικές εντυπώσεις στον κόσμο, γιατί αν δω κάτι τέτοιο θα σηκωθώ να φύγω.

Most Popular

To Top