Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Μοντεκάλβο :«Θα βαλουμε δώδεκα εκατομμύρια » !

montecalvoΑισιόδοξος για την τελική έκβαση της απόκτησης της ΠΑΕ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Φαμπιο Μοντεκάλβο στον  ARENA FM 89.4 , λέγοντας 

«Τις προηγούμενες μέρες βρέθηκα στο Ντουμπαϊ και καταστρώσαμε τα πλανά μας με τους συνεργάτες μου. Πήρα πλέον και την δική τους έγκριση και 100% ενδιαφερόμαστε για τον Ηρακλή και την ΠΑΕ. Καταρτίσαμε και ένα αρχικό πλάνο και την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν οικονομικοί μου σύμβουλοι για να ελέγξουν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ και ιδιαίτερα τα χρέη.

Βλέπω καθημερινά δημοσιεύματα από την Ελλάδα όπου αναφέρουν ότι χρονοτριβώ. Τους καλώ να σιωπήσουν γιατί από την μεριά μας κάνουμε δουλειά και απαιτούμε σεβασμό γιατί είναι μια επιχείρηση που θέλουμε να ολοκληρώσουμε.

Η πλειοψηφία μου συμπεριφέρεται σωστά, αλλά υπάρχουν και ορισμένες ανοησίες που μεταφέρονται. Υπάρχει μια συμφωνία με τον Σπύρο Παπαθανασάκη και προσπαθούμε να την τηρήσουμε Διατηρούμε την εμπιστευτικότητα που υπάρχει, καθώς υπάρχουν και ρήτρες.

 

Είναι βέβαιο ότι είμαστε αισιόδοξοι και δουλεύουμε πάνω σε αυτό το πλάνο. Θα προσπαθήσω να είμαι παρών και στον αγώνα με τον Πανιώνιο και αν δεν συμβεί αυτό θα είμαι σίγουρα την Δευτέρα. Θα είναι η πέμπτη φοράς που θα βρίσκομαι στην Ελλάδα και αυτό αποδεικνύει και το ενδιαφέρον μας. Είμαι βέβαιος ότι θα τηρηθεί το προσύμφωνο που έχουμε γιατί είναι και πολύ σαφές για την εξέλιξη των πραγμάτων. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε το ύψος των χρεών. Αν είναι μεγαλύτερο από αυτό που μας έχει μεταφερθεί , τότε θα μετατρέψουμε την προσφορά μας.

Υπάρχει ένας αριθμός που είναι 12 , όσοι και οι άθλοι του Ηρακλή. Θέλουμε να επενδύσουμε 12 εκατομμύρια μέσα σε ένα χρόνο και σε 12 χώρες του κόσμου να μεταδώσουμε το όνομα του Ηρακλή, μέσω του μάρκετινγκ. 

Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε ολοκληρώσει οριστικά. Αν αναλάβουμε την ΠΑΕ θα έχω τους δικούς μου συνεργάτες από την Ιταλία. Θα υπάρχει ξένος μάνατζερ, αλλά θα υπάρχουν και έλληνες που θα βοηθήσουν την κατάσταση.

Δεν πρόκειται να κουνήσει κανένας τον Παπαδόπουλο και θα συνεχίσει το έργο του, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Είναι πολύ καλός προπονητής και περιμένω με τον Πανιώνιο να κάνει την πρώτη νίκη.

Έχουμε ενδιαφέρον για  ένα νέο γήπεδο για την ομάδα αλλά και ένα νέο αθλητικό κέντρο. Οι συνεργάτες μου, βλέπουν ένα σχέδιο με εναλλακτικές εμπορικές δραστηριότητες. Θα πρέπει να λειτουργεί αυτός ο χώρος καθημερινά

Most Popular

To Top