Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Μην μας περνάτε για …μακάκες

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Το σχέδιο διάσωσης του Παναθηναϊκού καλά κρατεί από το σύνολο των φορέων του ελληνικού αθλητισμού. με τις ευλογίες της Πολιτείας και της Σούπερ Λίγκ, απομένει να υπάρξει το πράσινο φως απο την ΕΠΟ και τον Γραμμένο, προκειμένου  να μην υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός, καθώς δεν μπορεί να εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Ανακάλυψαν και παράθυρο μέσω UEFA που όπως μεταφέρουν θέλει να μην διαλύει ομάδες αλλά να τις βοηθά να στέκονται στα πόδια τους.

ότι και αν πει ελίναι λίγο για όλους αυτούς που το 2011 αλλα και το 2016 με ευκολία υποβίβασαν τον Ηρακλή, αλλά τότε δεν υπήρχε ΟΥΕΦΑ, δεν υπήρχε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκ. Όλο το βρώμικο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ξεμπροστιάζεται και είναι ολοφάνερο ότι ο Ηρακλής ήταν είναι και θα είναι η μοναδική ομάδα που τους χαλέι τα σχέδια. Για να επιβιώσουν Τρίπολη και Λεβαδειακος, εκτέλεσαν μια από τις πιο ιστορικές ομάδες και την ώθησαν στην καταστροφή.

Ο Παναθηναϊκός που χρωστά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ θα γλυτώσει τις συνέπειες της μη αδειοδότησης και για τον Ηρακλή κινήθηκε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό σύστημα για να τον υποβιβάσει. Μάλλον όμως ξεχνούν ότι ο μυθικός Ηρακλής κρατούσε ρόπαλο και κατάφερνε πάντα να κάνει άθλους. Αυτό θα γίνει και τώρα με τον Ημίθεο να έχει το κεφάλι ψηλά και να μην συμμετέχει στο σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτό που δεν μπορούν καν να το ολοκληρώσουν γιατι τα βουβάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτή την φορά δεν μπορούν να τα βρουν ή να επιβληθούν. Αυτό το ποδόσφαιρο να το χαίρετσε. Αν θέλουν εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πρέπει να το δείχνουν και το θέμα με τον Παναθηναϊκό δείχνει ότι δεν κινούνται προς αυτη την κατεύθυνση. Γιατι θα πρέπει οι νόμοι να επιβάλλονται σε όλους και όχι να ερμηνεύονται όπως τους εξυπηρετεί. Μακάρι να μεινει ο Παναθηναϊκος στην Σουπερ Λίγκ , αλλα θα πρέπει αν έχουν ίχνος φιλότιμου να αναγνωρίσουν την ζημιά που έκαναν στον Ηρακλή. Μια συγνώμη έστω θα είναι μια καλή αρχή.

Μην μας περνάτε για μακάκες ….

Most Popular

To Top