Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Με Τάι στην αποστολή

images_podosfairo2012-13_tai8585Η σημερινή προπόνηση στην Μίκρα ήταν η τελευταία για την ομάδα, ενόψει του αυριανού αγώνα με τα Χανιά στο Καυτανζόγλειο (19:30). 
Η μαγνητική τομογραφία στον – πολύπαθο – αριστερό δικέφαλο του, στην οποία υποβλήθηκε ο Τάι, έδειξε ότι το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται σε φάση σχεδόν πλήρους αποκατάστασης. Μάλιστα, αποφασίστηκε να επανεξεταστεί ο Βραζιλιάνος την ερχόμενη Δευτέρα, ώστε να διαπιστωθεί το αν, από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, ο παίκτης θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και σε επίπεδο βασικής επιλογής.
Όσον αφορά στο αυριανό παιχνίδι, ο Τάι, προπονούμενος σε πλήρεις ρυθμούς από χθες, μετέχει της αποστολής και το αν θα είναι στην τελική 18άδα ή και το αν κληθεί να βοηθήσει κάποιο μικρό χρονικό διάστημα είναι στην κρίση του κ. Νίκου Παπαδόπουλου.
Την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς απαρτίζουν οι εξής (20) ποδοσφαιριστές:
Χουάντερσον, Κολίτσης, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Κουρδάκης, Κραγιόπουλος, Κουρούπης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Λίμα, Ιντζόγλου, Παληγεώργος, Πουρτουλίδης, Τάι, Σαράφογλου, Σκόρτσα, Αποστολίδης, Τσιλιανίδης, Χιονίδης, Ζάχορα.    
Από την αρχική 20άδα θα προκύψει η τελική 18άδα της ομάδας, μετά την πρωινή ελαφρά προπόνηση ενεργοποίησης, αύριο, πριν τον αγώνα.
Εκτός αποστολής οι τιμωρημένοι Κοντέων, Ματσούκας, Μπαμπά, ο τραυματίας Σιατραβάνης και ο Κηπουρός.

Most Popular

To Top