Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Με Μπουκουβάλα στο Αιγίνιο

mpoukouvalasΜε απογευματινή προπόνηση στην Μίκρα ολοκληρώθηκε η «κυανόλευκη» προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό. Το ευχάριστο για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του κ. Γκιγέρμο Όγιος είναι ότι, πέραν του τραυματία Τάι και του τιμωρημένου Τσιλιανίδη, δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα αναγκαστικής απουσίας. Άλλωστε και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στην ποδοκνημική και είναι απολύτως διαθέσιμος.

Ο τεχνικός του ΗΡΑΚΛΗ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, την οποία αποτελούν οι εξής είκοσι (20) ποδοσφαιριστές, από τους οποίους αύριο (16/03), πριν τον αγώνα, θα προκύψει η τελική 18άδα:

Κολίτσης, Κηπουρός, Κοντέων, Κουρδάκης, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρούπης, Μπαμπά, Λίμα, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Σαράφογλου, Ζάχορα, Σιατραβάνης, Χιονίδης, Ονουάτσι, Σκόρτσα, Ματσούκας.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Τάι, ο τιμωρημένος Τσιλιανίδης, καθώς και οι Χουάντερσον, Αποστολίδης, Γραμματικός, Κραγιόπουλος, Παληγεώργος.

Η αποστολή καταλύει σε ξενοδοχειακό χώρο της Θεσσαλονίκης και – λόγω του κοντινού της απόστασης με το Αιγίνιο – θα αναχωρήσει αύριο, στις 13:00 για το γήπεδο του Αιγινιακού, αφού πρώτα προηγηθεί η πρωινή διαδικασία «ενεργοποίησης» των ποδοσφαιριστών στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Most Popular

To Top