Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Με μεταγραφές τι γίνεται ;

foyntas

Η ομάδα αναχωρεί την επόμενη εβδομάδα για την Ολλανδία, αλλά το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν νέα πρόσωπα, με εξαίρεση τον Παύλο Λάσκαρη. Οι μεταγραφικοί στόχοι του Ηρακλή είναι πιθανό να χαθούν, όσο δεν υπάρχει οικονομική ρευστότητα.

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κετσπάγια, αλλά ο Ηρακλής δεν… παίζει μόνος του. Η Κέρκυρα θέλει να εντάξει ξανά στο δυναμικό της τον 23χρονο μέσο και ο Ανδρεόπουλος σκέφτεται αυτή την προοπτική, από την στιγμή που στον Ηρακλή η κατάσταση παραμένει ακόμα ρευστή.

Από την άλλη μεριά ο Σάββας Γκέντσογλου βρίσκεται σε διακοπές στη Μύκονο και περιμένει να συμφωνηθεί η προκαταβολή του για να δώσει τα χέρια με τους «κυανόλευκους». Αν όλα εξελιχτούν ομαλά φαίνεται πως ο 25χρονος μέσος θα είναι η επόμενη μεταγραφή, καθώς η Μπάρι προσανατολίζεται να τον αφήσει ελεύθερο και ήδη τον έχει ενημερώσει.

Η περίπτωση με τον Ταξιάρχη Φούντα δείχνει να είναι θετική για τον Ηρακλή, αλλά υπάρχει και πάλι ο ίδιος κοινός παρανομαστής. Τα χρήματα που απαιτούνται για να εισπράξει ως προκαταβολή και το «πράσινο» φως από την Σάλτσμπουργκ για τον δανεισμό του, παραμένουν εμπόδια στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τέλος υπάρχει και ο Αλέξανδρος Κούρος που ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την ελευθερία του από τον Ατρόμητο. Ο αριστερός μπακ δείχνει να είναι μια πολύ καλή περίπτωση, αλλά και αυτός βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Most Popular

To Top