Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Με κόσμο και στην Τρίπολη

kosmos

Ολοκληρώθηκε  η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης, και αφορούσε τα μέτρα τάξης ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα του Αστέρα με τον Ηρακλή .

Το “παρών” έδωσαν οι εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, της Δ.Ε.Α.Β και της Superleague.

Τη γηπεδούχο ομάδα εκπροσώπησε ο κύριος Νικήτας Φράγκος, ενώ την ομάδα μας εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ, Μάκης Σαρλής.

Η ΠΑΕ Ηρακλής δια του εκπροσώπου της, αιτήθηκε για τις ανάγκες των οπαδών της ομάδας, να παραχωρηθεί το πέταλο της Θύρας 4 του γηπέδου καθώς και ειδικό εκδοτήριο, ενώ ζήτησε να επιτραπεί η οργανωμένη εκδρομή.

Τα αιτήματα του Ηρακλή έγιναν αποδεκτά από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, όμως, η στάση της Αστυνομίας ήταν αρνητική όσον αφορά την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών (ζήτησε να υπάρξει μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων).

Αυτό που ζήτησε η ΠΑΕ Αστέρας από την ΠΑΕ Ηρακλής, ήταν να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα η προεγγραφή εισιτηρίων των οπαδών του Ηρακλή που θα παρευρεθούν στην Τρίπολη, οι οποίοι θα πρέπει να δώσουν τον αριθμό ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Σημειώνεται, ότι οι οπαδοί του Ηρακλή που διαμένουν στην Αρκαδία, στους όμορους νομούς ή την Αθήνα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα, για να πάρουν πληροφορίες για τον τρόπο μετάβασής τους στο γήπεδο της Τρίπολης.

Most Popular

To Top