Χωρίς κατηγορία

Με Ζάχορα κόντρα σε Αιγινιακό( Η αποστολή)

zaxoraΤελευταία προπόνηση, σήμερα, πριν τον αγώνα με τον Αιγινιακό (Τετάρτη 23 Απριλίου, 15:30, Καυτανζόγλειο), με τον Νίκο Παπαδόπουλο να περνά τα βασικά σημεία του αγωνιστικού σχεδιασμού του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Ο Ντάριο Ζάχορα ξεπέρασε την αδιαθεσία, που αντιμετώπισε και προπονήθηκε κανονικά. Σε πλήρεις ρυθμούς προπονήθηκε και ο Άγγελος Παπαστεριανός, αισθανόμενος καλύτερα, ενώ εκκρεμεί η εξέταση μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία θα υποβληθεί, καθώς στην δεξιά ποδοκνημική είχε υποστεί διάστρεμμα και παλαιότερα.
Οι μόνοι εκτός ρυθμού ομάδας είναι οι Μπαμπά (εντατικό ατομικό) και Γραμματικός (αναρρώνει από την πρόσφατη επέμβαση).
Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας την οποία αποτελούν είκοσι (20) ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα προκύψει – ανήμερα της αναμέτρησης – η τελική 18άδα:
Χουάντερσον, Κηπουρός, Κολίτσης, Κουρούπης, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρδάκης, Πουρτουλίδης, Λίμα, Τάι, Σαράφογλου, Χιονίδης, Ματσούκας, Ζάχορα, Σιατραβάνης, Σκόρτσα, Τσιλιανίδης, Ονουάτσι.
 
Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Κοντέων και Ιντζόγλου, οι ανέτοιμοι Μπαμπά και Γραμματικός, καθώς και οι Κραγιόπουλος, Παληγεώργος και Αποστολίδης.
Μετά την προπόνηση ακολούθησε γεύμα της ομάδας στο εστιατόριο της ΠΑΕ στην Μίκρα, ενώ το βράδυ η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.

Most Popular

To Top