Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Με έδιωξαν απο τον ξενοδοχείο, δεν εμπιστεύομαι τον Παπαθανασάκη»

papathanasakis_huaderson

Καταπέλτης ηταν ο Χουάντερσον με τις δηλώσεις του στον ARENA FM. 

Αναλυτικά η συνέντευξη του 

 

Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο έτσι. Από την στιγμή που επέστρεψα, τίποτα δεν πάει καλά. Με έδιωξαν από το ξενοδοχείο. Μάλιστα, είχα φέρει και ένα δώρο για την κόρη, αλλά αυτοί έβγαλαν τα πράγματά μου έξω και μου έσπασαν το δώρο. Ζήτησα να πάω στην Αστυνομία, στη συνέχεια μίλησα με τον Σπύρο Παπαθανασάκη και εκείνος μου είπε ότι ξέχασε το θέμα επειδή είχε με πολλά άλλα να ασχοληθεί. Είμαι πολύ απογοητευμένος, από αυτή τη συμπεριφορά. Μετά μου υποσχέθηκαν ότι θα με πληρώσουν τη Δευτέρα, έπειτα την Τρίτη, την Τετάρτη, αλλά χρήματα δεν πήρα. Δεν γίνεται να παίζεις έτσι. Μου χρωστούν έξι μισθούς, έχω να πάρω χρήματα από την παρουσια της ομάδας στη Β’ Εθνική», τόνισε αρχικά ο Χουάντερσον και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να μείνω σε εκείνο το ξενοδοχείο άλλο. Ζητούσα εξηγήσεις για το πως έβγαλαν τα πράγματά μου έξω και δεν μου εξηγούσαν. Από τη μια είναι λάθος του ξενοδοχείου, αλλά από την άλλη, είναι και λάθος της ΠΑΕ. Δεν ξέρω ακόμη για πόσο θα μείνω».

Για την αποχή από τις προπονήσεις είπε: «Έστειλα χθες ένα μήνυμα στον προπονητή. Μου υποσχέθηκε ότι θα κάνει κάτι για να αλλάξω απόφαση, αλλά δεν έχω πλέον την ψυχολογία να κάνω κάτι τέτοιο», ενώ για το αν άλλοι παίκτες του Ηρακλή, αντιμετωπίζουν μια παρόμοια κατάσταση είπε: «Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω».

Σε ερώτηση για το αν θα κινηθεί νομικά, προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή υπογράμμισε: «Δεν ξέρω πως θα κινηθώ, είμαι όμως ποδοσφαιριστής και πρέπει να σκεφτώ την καριέρα μου. Δεν γίνονται μόνο για τα χρήματα όλα αυτά, αλλά γιατί πλέον δεν έχω άλλο αυτοπεποίθηση. Δεν θα είναι εύκολη η χρονιά φέτος, αλλά και πως να μπεις να παίξεις με τέτοια ψυχολογία; Πως να παίξεις όταν δεν είσαι καλά; Αυτή τη στιγμή είμαι ο παλιός παίκτης της ομάδας, έχω κάνει όνομα, με ξέρουν όλοι γιατί παίζω σε μια μεγάλη ομάδα. Πως μπορώ όμως να εμπιστευτώ αυτούς τους ανθρώπους από την στιγμή που μου λένε κάτι και κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Έχω καλούς φίλους στην Πορτογαλία από το πέρασμά μου στη Ρίο Άβε, θα αποφασίσω σε λίγες ημέρες τι θα κάνω».

 

Κλείνοντας τόνισε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου, αλλά δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω έτσι. Εύχομαι στον Ηρακλή τα καλύτερα. Και αυτή είναι τουλάχιστον η ευχή μου».

Most Popular

To Top