Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Μεγαλύτερο μπάτζετ ,άμεση ανάγκη για ρευστό

Τα χρήματα που απαιτούνται για την παρουσία της ομάδας του Ηρακλη είναι πολλαπλάσια από αυτά που κατάφεραν να συγκεντρώσουν πέρσι οι κυανόλευκοι. Γιατί δεν υπάρχει όνο το αγωνιστικό τμήμα όπως στην περσινή σεζόν, αλλά επιπλέον έξοδα.

Καταρχήν απαιτείται το ποσό για την δημιουργία του μετοχικού κεφαλαίου. Αυτό μπορεί να γίνει μέχρι τις 31/12 αλλά θα πρέπει να συγκεντρωθεί και επιπλέον να βρεθούν και τα χρήματα για την απαραίτητη εγγυητική. Το συνολικό ποσό είναι περίπου 350 χιλιάδες ευρώ.

Επιπλέον οι κυανόλευκοι έχουν και τις οφειλές που τους ακολουθούν από τα χρέη που δημιούργησε ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Ακόμα το ύψος των χρημάτων που απαιτούνται κατά την διάρκεια της νέας σεζόν , δεν μπορούν να υπολογιστούν αλλά σίγουρα είναι ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. 

Τα ποσά που θα διατεθούν για τους ποδοσφαιριστες που είναι στο ρόστερ θα είναι πολύ μεγαλύτερα, παρά το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν μεγάλα συμβόλαια.

Τα έξοδα για μετακινήσεις είναι αρκετά από την στιγμή που υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις αλλά και διανυκτερεύσεις. 

Χρειάζεται απαραιτητα επάνδρωση της ΠΑΕ με επιπλέον άτομα που θα προσπαθήσουν να συνδράμουν στην καθημερινή λειτουργία της ομάδας.

Στα επιπλέον έσοδα υπάρχουν περίπου 150 χιλιάδες ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Συνοπτικά ο Ηρακλής χρειάζεται ένα ποσό που θα αγγίζει τις 800 χιλιάδες ευρώ για να δημιουργήσει μια ομάδα, χωρίς να είναι σε κατάσταση που θα διεκδικεί την άνοδο. Αν υπάρχει και αυτός ο στόχος τότε τα χρήματα που απαιτούνται είναι περισσότερα.

Για αυτό είναι απαραίτητο να συγκεντρωθούν όσο γίνεται περισσότερα χρήματα αυτή την περίοδο προκειμένου να υπάρξει καλύτερος προγραμματισμός. 

 

 

Most Popular

To Top