Ελλάδα

Μαρτυρία σοκ του Αμαραντίδη: «Είπα ψέματα στον ανακριτή, το ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 ήταν στημένο(vid)

Στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» μίλησε ο Δημήτρης Αμαραντίδης για τον περιβόητο αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 τον Γενάρη του 2013 και έριξε… πυρηνική βόμβα και φέρνει νέα τροπή στην υπόθεση.

[]wp_ad_camp_1

 

Έτσι, ο Αμαραντίδης γίνεται ο πέμπτος αυτόπτης μάρτυρας που καταθέτει για στήσιμο του συγκεκριμένου ματς, με τους προηγούμενους τέσσερις να είναι οι: Καλαϊτζίδης, Γεωργέας, Καλογέρης και Πέρεθ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αμαραντίδη: «Δεν είπα την αλήθεια για τον αγώνα της ομάδας μου με τον Ολυμπιακό γιατί ένιωσα αφόρητη πίεση. Πίστεψα ότι θα έχανα τη δουλειά μου και μετά πολυ δύσκολα θα έβρισκα ομάδα.

Αποφάσισα να πω την αλήθεια και για να λυτρωθώ, αλλά και γιατί αποδείχτηκε ότι η στάση που κράτησα απέναντι στη  Δικαιοσύνη με έβλαψε. Κατέληξα κατηγορούμενος χωρίς να φταίω σε τίποτε. 

Ζήτω συγγνώμη από τον ανακριτή,τον κύριο Ανδρεάδη, που δεν κατέθεσα τα πραγματικά περιστατικά του αγώνα Ολυμπιακού – Βέροιας 3-0 που έγινε στις αρχές του 2013.

Σε εκεινο το ματς ήμουν βασικός. Το ημίχρονο έληξε 0-0 παρότι είχαμε πολλές απουσίες. Στα αποδυτήρια μπήκε, όπως γίνεται πάντα, ο προπονητής μας, ο κύριος Καλαϊτζίδης,  και μας είπε για τα αγωνιστικά θέματα. Λίγο πριν βγούμε στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο μπήκε στα αποδυτήρια ο γενικός αρχηγος της ομάδας μας, ο κύριος Λαναρής, και μας είπε: «Σήμερα πρέπει να χάσουμε 3-0».

Υπήρξε μια αναστάτωση, αλλά δεν έγινε διάλογος. Θύμωσα και είπα μέσα μου «παίξε καλύτερα και ας τον να λέει». Στο δεύτερο ημίχρονο έκανα ο,τι μπορούσα, αλλά χάσαμε 3-0. Δεν νιώθω ότι έκανα κάτι για να είμαι κατηγορούμενος. Το μόνο λάθος που έκανα είναι ότι δεν είπα από την αρχή την αλήθεια στον κύριο ανακριτή».

Most Popular

To Top