Βόλει

«Μακάρι να πάμε τελικό»

Για το φινάλε του πρωταθληματος αλλά και τις υποχρεώσεις στο κύπελλο αναφέρθηκε ο Γιάννης Ορφανός μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά

« Συγχαρητήρια στην Κηφισιά. Γνωρίζαμε από την αρχή οτι το έργο μας είναι δύσκολο. Η Κηφισιά μέσα στην έδρα της είναι πολύ καλή ομάδα. Δίκαια μας κέρδισε, μας πίεσε πάρα πολύ στο σέρβις αντίστοιχα εμείς δεν αντέξαμε την πίεση και δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα στην υποδοχή της Κηφισιάς. Δυστυχώς ήρθε το 3-0. Δεν έχουμε χρόνο, πρέπει να το αφήσουμε πίσω, έχουμε μπροστά μας μια τρομερή πρόκληση που λέγεται Φάιναλ 4. Συνεχίζουμε, δουλεύουμε, έχουμε ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό, έναν ημιτελικό που θέλουμε να κερδίσουμε και να βρεθούμε στον τελικό».

Ενώ εν συνεχεία αναφέρει πως : «Τελειώνοντας η χρονιά όσον αφορά το πρωτάθλημα, στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν να μπούμε στην τετράδα και αυτό το πετύχαμε, δεν καταφέραμε να κάνουμε την υπέρβαση και να φτάσουμε στους ημιτελικούς. Παρ’ όλα τα προβλήματα και τις τρικυμίες που πέρασε η ομάδα από τα Χριστούγεννα και μετά καταφέραμε να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, δεν το εκμεταλλευτήκαμε αλλά η θέση και ο αρχικός στόχος νομίζω πως επιτεύχθηκε με πάρα πολλές δύσκολες συνθήκες. Όσον αφορά το κύπελλο, για εμάς είναι μια πρόκληση ο τελικός. Μη έχοντας πλέον μπροστά μας άλλους αγώνες πάμε να τα δώσουμε όλα και να βρεθούμε στον τελικό κυπέλλου της Ρόδου ».

Most Popular

To Top