Ποδόσφαιρο

Λάμπρου: «Θα μας δώσει ψυχολογία ο βαθμός»

lamprouΣημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του Ηρακλή στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ο Λάζαρος Λάμπρου.

 

Ο νεαρός επιθετικός του Ηρακλή μίλησε στη Nova για τη δύσκολη συνέχεια των «κυανόλευκων» αλλά και για τον Παναθηναϊκό που τον χαρακτήρισε κομμάτι της ζωής του.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάζαρος Λάμπρου:

 

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήρθαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίσουμε το βαθμό. Το καταφέραμε και θα μας δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά θα το επιδιώξουμε στη συνέχεια».


Για το κλίμα στον Ηρακλή: «Τα εξωαγωνιστικά τα αφήνουμε εκτός γηπέδου, αν προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής θα τα καταφέρουμε. Το κλίμα είναι αρκετά καλό, ο προπονητής μας προσπαθεί να μας βοηθήσει και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται στο γήπεδο».
Για το πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: «Το περίμενα πως και πως. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Το κρατάω, αλλά προχωράω. Είμαι στον Ηρακλή τώρα και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου».

Most Popular

To Top