Βόλει

Κυριακίδου : «Για το καλύτερο»

kuriakidouΣτον Arena FM 89,4 μίλησε η βολεϊμπολίστρια του Ηρακλή, Εύη Κυριακίδου, μία μέρα πριν το φάιναλ φορ κυπέλλου της Πύλου. Μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας και για τον αυριανό (29/03, 19:15, ΔΤ) αγώνα με τον Πανναξιακό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε η Εύη Κυριακίδου:

Για την φετινή πορεία του Ηρακλή: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε στο φάιναλ φορ του κυπέλλου. Η φετινή πορεία γενικά ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Μπορεί να έχουν κάποια διαφορετική γνώμη και να λένε ότι είχαμε εύκολες κληρώσεις, αλλά για τους ανθρώπους που είναι μέσα στην ομάδα αποτελεί μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστούμε την κατάσταση στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Μ’ ένα ρόστερ μικρών κοριτσιών και κυρίως Ελληνίδων κατορθώσαμε να μείνουμε στην Α1. Με παιδιά από τις υποδομές φτάσαμε και στο φάιναλ φορ του κυπέλλου».

Για το παιχνίδι στο φάιναλ φορ με τον Πανναξιακό: «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε αυτό το παιχνίδι με τον αγώνα του πρωταθλήματος. Η βασική ομάδα απουσίαζε για πολλούς λόγους. Η Νάξος είναι μια ομάδα που την αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο και χάσαμε. Είναι δυνατή ομάδα έχουν τρεις ξένες όμως εμείς έχουμε πάρα πολύ διάθεση θέλουμε να αγωνιστούμε και μακάρι να κάνουμε την διαφορά και την έκπληξη. Το κύπελλο είναι πολύ διαφορετική διοργάνωση».

Για τον τραυματισμό της Κωνσταντινίδου: «Ήταν ο τραυματισμός της τελευταίας εβδομάδας και η ομάδα θα είναι πιο αδύναμη, καθώς είναι μια πολύ σημαντική παίκτρια. Παρόλα αυτά δεν πτοούμαστε».

Most Popular

To Top