Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κυριακίδης : «Όλοι θέλουν να δυναμώσει η ομάδα»

kiriakidisΠεπεισμένος ότι ο Ηρακλής θα μπορέσει να πετυχει τους στόχους του στην νέα σεζόν εμφανίστηκε 

Για το χθεσινό φιλικό με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς: «Για εμάς το θετικό είναι ότι βγάλαμε πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις, τόσο εδώ, όσο και στη Μίκρα. Αφομοιώνουμε πράγματα και τα βγάζουμε στο γήπεδο. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, τα πόδια είναι βαριά. Τα πρώτα φιλικά γίνονται για να αρχίσουμε να αφομοιώνουμε τις τακτικές που θα παίξουμε στη σεζόν».

Για το αν θα έχουν καλύτερη πορεία από πέρυσι: «Ευχόμαστε όλοι να έχουμε καλύτερη πορεία από την περσινή. Έχουμε φιλόδοξα παιδιά, έχουν φύγει έμπειροι παίκτες. Έχουν γίνει προσθήκες και προσπαθούμε να βάλουμε στο κλίμα τα παιδιά. Θα γίνουν και άλλες προσθήκες για να παρουσιαστεί πιο δυνατή η ομάδα».

Αν θεωρεί πως το υλικό είναι καλό: «Η ομάδα μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και από κανέναν. Έχουμε δείξει ότι είμαστε δυνατό σύνολο μέσα στο γήπεδο. Είμαστε ομάδα, αυτό πρέπει να κρατήσουμε και με αυτό θα πορευτούμε».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Δεν είναι δικό μου θέμα, είναι του προπονητή. Θα παίξω όπου μου ζητηθεί για να βοηθήσω την ομάδα».

Για την αποχώρηση του Μπουκουβάλα: «Στεναχωρηθήκαμε με αυτή την έκβαση. Είναι ένα παιδί διαμάντι, πρότυπο επαγγελματία. Χαιρόσουν να παίζεις μαζί του. Επέστρεψε ο Χουάντερσον, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται. Ο Ηρακλής μένει».

Για τις μεταγραφές που θα γίνουν: «Όλοι θέλουν να δυναμώσει η ομάδα, πιστεύω θα γίνουν και άλλες προσθήκες. Είναι θέμα του προπονητή και της διοίκησης».

Αν τους επηρεάζουν τα διοικητικά προβλήματα: «Εννοείται ότι μας επηρεάζουν, κοιτάμε να μην το έχουμε στο μυαλό μας. Κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας καλά. Εδώ στην Ολλανδία είμαστε πιο ήρεμοι και ελπίζω να πάνε καλύτερα τα πράγματα».

Τι έχει να πει στον κόσμο του Ηρακλή: «Έχει αποδειχθεί ότι όπου πάμε έχουμε φιλάθλους μας. Τους ευχαριστούμε. Τους θέλουμε δίπλα μας για την προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία δύο χρόνια. Οι φίλαθλοί μας θα είναι η δύναμή μας φέτος. Πρέπει να μας ωθήσουν για να είμαστε πιο δυνατοί».

Most Popular

To Top