Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κρισίμες μέρες…αναζητείται η λύση

Η παρουσία ενός ανθρώπου που θα στηρίξει αυτή την χρονική στιγμή αλλά και για το επόμενο διάστημα του Ηρακλή, κρίνεται απόλυτα επιβεβλημένη. Οι κυανόλευκοι έχοντας κατορθώσει πέρσι να μείνουν ζωντανοί , αντιμετωπίζουν με δυσκολία την επόμενη μέρα. Τα χρήματα που απαιτούνται δε είναι εξωπραγματικά, αλλά απαιτείται άμεσα η εξεύρεση ενός σημαντικού χρηματικού ποσού για να κινηθεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα. 

 

Η Φούτμπολ Λίγκ είναι εντελώς διαφορετική σε όλα τα επίπεδα από την Γ΄ εθνική. Πέρσι μπορεί κάποια ζητήματα να αντιμετωπίζονταν εύκολα και αποτελεσματικά,, όμως φέτος είναι πλέον επαγγελματική κατηγορία με ανώνυμη εταιρία και περισσότερες υποχρεώσεις. Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα από έναν άνθρωπο να έχει την ευχέρεια να στηρίξει την ομάδα και ίσως να είναι και χρυσή ευκαιρία και για τον ίδιο , αφού οι προοπτικές είναι μεγάλες και σε βάθος χρόνου θα διαπιστώσει και την δυναμική του Ημίθεου.

 

Οι επόμενες τρεις μέρες είναι σημαντικές και ίσως να ξεκαθαρίσει το τοπίο από την στιγμή που υπάρχουν επαφές για να βρεθεί λύση. Θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να ξεδιαλύνει το τοπίο ώστε να μπορέσει η ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την νέα σεζόν

Most Popular

To Top