Ποδόσφαιρο

Κούρος: «Ο Ηρακλής θα είναι πιο ανταγωνιστικός

kourosΔεν έχει συμπληρώσει ούτε τρεις μήνες στους «κυανόλευκους», ήταν από τις μεταγραφές του καλοκαιριού και έχει ήδη συμπληρώσει 771 αγωνιστικά λεπτά. Ο Αλέξανδρος Κούρος που είναι από τους βασικούς παίκτες του Ηρακλή (έχει αγωνιστεί ως χαφ, αριστερά στην άμυνα, σέντερ μπακ, εξτρέμ) μίλησε στο «Goal» για το νέο πρόσωπο που θα δείξει ο «γηραιός» μετά τη διακοπή.

«Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα καθώς αντιμετωπίσαμε τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες και θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Εξωαγωνιστικά δεν θέλω να ασχολούμαι και πιστεύω ότι όλα θα μπούνε σε καλό δρόμο. Σίγουρα μία αλλαγή προπονητή αλλάζει την ψυχολογία αλλά χρειάζεται υπομονή και δουλειά». Τι λείπει από τον Ηρακλή; «Αυτοσυγκέντρωση. Σε κάποια κρίσιμα σημεία στα παιχνίδια κάναμε λάθη και πετύχαινε ο αντίπαλος το γκολ. Ελειψαν παίκτες από τον βασικό κορμό, έγιναν αλλαγές για να μη φανεί η απώλεια, αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολο να καλυφθούν τέτοια κενά. Η διακοπή μας ωφέλησε να δουλέψουμε παραπάνω με τον νέο προπονητή, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να μπούμε πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό. Ο Ηρακλής πιστεύω ότι θα δείξει ένα νέο πρόσωπο, θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Εχουμε καλούς παίκτες. Χρειάζεται μία νίκη για να γυρίσει η ψυχολογία και σίγουρα θα έχουμε άλλον αέρα στη συνέχεια».

Οσο για το Κύπελλο και την εκτίμησή του για το πρωτάθλημα, ο 23χρονος αμυντικός ανέφερε: «Δεν μπορείς να πεις όχι στο Κύπελλο, μας ενδιαφέρει και θα το κυνηγήσουμε όσο μπορούμε. Βέβαια μας ενδιαφέρει να μαζέψουμε βαθμούς στη Σούπερ Λιγκ. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό σε σχέση με άλλες χρονιές και εννοείται ότι μπορεί να ανακάμψει ο Ηρακλής. Αν δεν το πιστεύαμε, θα σταματούσαμε, χρειάζεται υπομονή από όλους».

 

Most Popular

To Top