Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κούρος : « Ξέρω που ήρθα»

kourosΠοδοσφαιριστης του Ηρακλη για τα επόμενα δυο χρόνια είναι ο Αλέξανδρος Κούρος που αναφέρθηκε για την νεα του ομάδα λέγοντας :

«Έρχομαι με όνειρα και φιλοδοξίες στον Ηρακλή, που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει ιστορία και δυναμική. Αυτό αυξάνει τις υποχρεώσεις του, αλλά θα πρέπει να τα δίνω όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρω ότι τίποτα δεν είναι εύκολο και ο καθένας κρίνεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Για αυτό θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά και ελπίζω να τα καταφέρω».

Ο 23χρονος αμυντικός συνεχίζοντας στάθηκε στο προσωπικό του στοίχημα λέγοντας: «Είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να ανεβάσω τον πήχη. Το θετικό είναι ότι βρίσκομαι σε μια ομάδα που μπορεί να μου προσφέρει πολλά και θα πρέπει να τα εκμεταλλευτώ. Από την σειρά μου όμως θα πρέπει να δείξω αρχικά στον προπονητή μου, ότι μπορώ να ανταποκριθώ και να βοηθήσω την ομάδα. Χαίρομαι που θα είμαι σε μια ομάδα που έχει εξαιρετικούς φιλάθλους και περιμένω τις επίσημες αναμετρήσεις για να νιώσω την ατμόσφαιρα του Καυτανζογλείου, ως ποδοσφαιριστής πλέον του Ηρακλή και όχι σαν αντίπαλος».

Καταλήγοντας ο Αλέξανδρος Κούρος είπε για την νέα του ομάδα: «Γνωρίζω την ομάδα και έχω εικόνα από τους παίκτες που ήταν και πέρσι στον Ηρακλή. Είδα και 2-3 φιλικές αναμετρήσεις και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας στην φετινή σεζόν».

 

Most Popular

To Top