Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κούρος: «Να κάνουμε το καθήκον μας στο γήπεδο»

Για την συνέχεια και την αναμετρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Κούρος λέγοντας χαρακτηριστικά: 

-Αλέξανδρε πώς είναι το κλίμα στην ομάδα μετά τη νίκη της Τετάρτης;

«Σίγουρα έχουμε ανέβει ψυχολογικά. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να πετάμε και πολύ ψηλά γιατί ακολουθούν τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια».

 

-Βλέπουμε πως από την έλευση του Σάββα Παντελίδη κι έπειτα, η ομάδα έχει βελτιωθεί. Τι είναι αυτό που έχει αλλάξει ο Έλληνας τεχνικός;

«Άλλαξε την ψυχολογία πάνω από όλα. Από κει και πέρα δουλέψαμε σε κάποια εξειδικευμένα κομμάτια, κάνοντας παραπάνω δουλειά και σιγά σιγά φαίνεται όλη αυτή η προσπάθεια που έχει γίνει από τον κόουτς και όλα τα παιδιά στο γήπεδο».

 

-Τα πολλά οικονομικά προβλήματα της ομάδας σας έχουν επηρεάσει;

«Προσπαθούμε όσο μπορούμε κι εμείς να μη μας επηρεάσει τίποτα από όλα αυτά. Το έχουμε δείξει μέσα στο γήπεδο».

 

-Πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου για την προσπάθεια που κάνετε;

«Σίγουρα μας έχει βοηθήσει σε όλη την προσπάθεια που κάνουμε και ελπίζουμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό εντός έδρας να έχουμε ακόμη πιο πολύ κόσμο».

 

-Επόμενος αντίπαλός σας είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, με απόντες Περόνε και Στάμου.Τι πιθανότητες έχετε να πάρετε θετικό αποτέλεσμα;

«Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αν και αδιάφορο απ΄την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δείξουμε από το πρώτο ημίχρονο ότι ήρθαμε για να το πάρουμε».

 

-Με τη λήξη της Superleague να πλησιάζει, μπορεί ο Ηρακλής να ελπίζει σε παραμονή;

«Εμείς το μόνο που ξέρουμε και το μόνο που μπορούμε είναι να κρατήσουμε τον Ηρακλή βαθμολογικά. Από κει και πέρα το τι θα γίνει με τις αδειοδοτήσεις δεν ξέρει κανένας. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας στο γήπεδο».

Most Popular

To Top