Χωρίς κατηγορία

Κολονέλο:«Να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο Καυταντζόγλειο»

Μπορεί η Ζάκυνθος να έχασε στην έδρα της από τον Αιγινιακό, αλλά ο προπονητής της έκανε λόγο για θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Καυταντζόγλειο. Συγκεκριμένα ο Κολονέλο είπε:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε 6-7 πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Αιγινιακός είναι πολύ καλή ομάδα, δομημένη για να κάνει πρωταθλητισμό. Μπορούσαμε να μειώσουμε σε 1-2, αλλά ο διαιτητής δεν μας έδωσε πέναλτι. Την περασμένη εβδομάδα δόθηκε πέναλτι εναντίον μας που δεν ήταν. Έχουμε πληρώσει στη  φετινή χρονιά αρκετές τέτοιες καταστάσεις.

Δεν μπορώ να πω τίποτα για τους ποδοσφαιριστές μου που έχουν σώσει την ομάδα πολύ πιο πριν και ας έχουμε 4 συνεχόμενες ήττες. Ελπίζω την τελευταία αγωνιστική με τον Ηρακλή να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα γιατί το δικαιούμαστε. Αυτή η Παραμονή είναι ένα καλό δώρο στον κόσμο μας.  Γράψαμε ιστορία και πιστεύω ότι κανείς στην Ελλάδα δεν περίμενε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, τους συνεργάτες μου και τον κόσμο της Ζακύνθου. Καλή επιτυχία στην ομάδα του Αιγινιακού στα πλέι οφ».

Most Popular

To Top