Ελλάδα

Κεραυνός χτύπησε ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Καρδιτσομάγουλας που χρειάζεται βοήθεια

ballΈκκληση για οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιριστή που χθες (1/9) χτυπήθηκε από κεραυνό και τραυματίστηκε σοβαρά απευθύνει ο Ηρακλής Καρδιτσομάγουλας.

Το ποδοσφαιρικό σωματείο του τόπου καταγωγής του άτυχου 27χρονου, στο οποίο μάλιστα προσφέρει τις υπηρεσίες του, ανάρτησε δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook με τον οποίο κάνει έκκληση για στήριξη της οικογένειά του, στη «μάχη» που δίνει για να ξεφύγει από τον κίνδυνο, νοσηλευόμενος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση:

«Έκκληση για βοήθεια προς την οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή μας.

Δύσκολες ώρες περνάει οικογένειά του Αλέξανδρου Καρέτσου μαζί με όλους τους οικείους του μετά το τραγικό γεγονός του κεραυνού που έπεσε απροειδοποίητα εντός του γηπέδου καθώς και ήταν ο πρώτος κεραυνός που ακούστηκε σε εκείνη την ξαφνική μπόρα κατά την ώρα της αποχώρησης από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια. Η κατάσταση του Αλέξανδρου παραμένει μετά από κάποια βελτίωση σταθερή, αλλά πολύ επικίνδυνη.
Ας προσευχηθούμε όλοι μας να έχει αίσιο τέλος για να ξαναδούμε τον Αλέξανδρο πάλι στα γήπεδα δυνατό και γερό όπως ήτανε πάντα. Θα αναφερθούν κάποια σημεία οικονομικής ενίσχυσης για την οικογένεια…»

Most Popular

To Top