Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Καψούρα 2.651 χιλιόμετρων (pics)!

Ξεκίνησαν μαζικά, αισιόδοξα και περήφανα την 1η Οκτωβρίου για την Κατερίνη και τον πρώτο αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕ Καρίτσας.

 

Γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα… συναντήσουν μία ομάδα αποτελούμενη από αμούστακα παιδιά, δίχως παραστάσεις, εμπειρίες, προπονήσεις και αγώνες στα πόδια της. Γνωρίζοντας ότι η επόμενη ημέρα της ομάδας θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη και ο δρόμος της επιστροφής του Ηρακλή στη φυσική του θέση στρωμένος με… αγκάθια. Ήταν όμως αποφασισμένοι να την πάρουν από το… χέρι και να την οδηγήσουν στην επόμενη κατηγορία, ξεπερνώντας μία δύσκολη χρονιά που αναμενόταν μετά από ακόμη μία αδικία εις βάρος του συλλόγου. Το μότο τους άλλωστε με το περιβόητο 80.11.17 μόνο τυχαίο δεν ήταν.

 

O λόγος για τους οπαδούς του Ηρακλή που έδωσαν το «παρών» σε όλες τις αναμετρήσεις τη φετινή χρονιά στο… κακοτράχαλο και άκρως ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Από τη γειτονική Μηχανιώνα και τον Εύοσμο μέχρι την μακρινή Λευκάδα «έγραψαν» 2.651 χιλιόμετρα τρέλας για την καψούρα τους. Αυτοί οι πιστοί οργανωμένοι οπαδοί αλλά και κάποιοι εκ των φανατικών και μη οργανωμένων φίλων του συλλόγου που δημιούργησαν συνθήκες έδρας σε όλα τα γήπεδα που βρέθηκαν. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, τις συχνές απαγορεύσεις μετάβασης και τα συνηθισμένα πλέον μπλόκα και… ψαχτήρια. Όλα τα προαναφερθέντα όμως ξεπεράστηκαν και το περιβόητο «Ηρα θυμήσου ήρθαν τα κοπρόσκυλα και είναι εδώ μαζί σου» ακούστηκε και στις 17 εκτός έδρας αναμετρήσεις!

 

Ο επίλογος της φετινής δύσκολης, αλλά ευχάριστης βάσει κατάληξης, χρονιάς γράφτηκε στις 27 Μαΐου στο Παραλίμνιο Σερρών. Εκεί όπου ο κόσμος της ομάδας μαζί με τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου πανηγύρισαν ακόμη μία νίκη και έκλεισαν εξαιρετικά μία σεζόν που φάνταζε, εκεί προς τα τέλη του Σεπτέμβρη, ως Γολγοθάς. Τότε που μία άνοδος των κυανόλευκων στη Football League έδειχνε να αποτελεί μία ουτοπία και όχι μία ψύχραιμη και λογική εκτίμηση, μιας και η λαίλαπα Παπαθανασάκη δεν είχε αφήσει τίποτε όρθιο στη Μίκρα. Δεν είχε αφήσει για την ακρίβεια ποδοσφαιρικό τμήμα! Απαντες ωστόσο και πολύ περισσότερο οι φίλοι του Ηρακλή ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά. Εκεί όπου τα 2.651 χιλιόμετρα της φετινής χρονιάς θα αποδειχθούν πολύ λίγα…

 

Δείτε φωτό από τις εξορμήσεις του κόσμου του Ηρακλή στη φετινή σεζόν

ΠΗΓΗ: METROSPORT.GR

1. Κατερίνη (Με ΑΕ Καρίτσας)

 

2. Τρίκαλα Ημαθίας

 

3. Αριδαία

 

4. Εδεσσα

 

5. Νάουσα

 

6. Παλαιοχώρι

 

7. Αλεξάνδρεια

 

8. Λαγκαδάς

 

9. Κιλκίς

 

10. Χαλάστρα

 

11. Εύοσμος

 

12. Ευκαρπία

 

13. Νέα Μηχανιώνα (με ΑΟ Καρδίας)

 

14. Λευκάδα

 

15. Βόλος

 

16. Παραλίμνιο Σερρών

 

17. Επανομή

 

18. Κατερίνη (με Πιερικό)

 

Most Popular

To Top