Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κατσαμπής :«Τρεις πρόεδροι… κανένας κοντά στην ομάδα»

katsabis3Ηταν αρχηγός του Ηρακλή για πολλά χρόνια και η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία. Ο λόγος για τον Τάσο Κατσαμπή που εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και την παρακολουθεί ως φίλαθλος.

Πρόσφατα συμμετείχε σε μια επιτροπή φίλων του Ηρακλή για να βοηθήσουν την κατάσταση, αλλά όπως είναι γνωστό για διάφορους λογούς δεν προχώρησε. Ο Τάσος Κατσαμπής βρέθηκε στη Λάρισα και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ημίθεου και το ίδιο έκανε και στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ολυμπιακό. Ετσι έχει αποκομίσει και εικόνες από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και μιλώντας στην «Α», τονίζει: «Η προσπάθεια της ομάδας είναι συγκινητική. Τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Ηταν μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης που θα την ζήλευαν πολλοί. Στην συνέχεια τα δεδομένα άλλαξαν. Υπήρξε μια λογική κούραση και σε αυτή προστέθηκε η διαιτησία, που καταλόγισε ένα άδικο κατά την άποψη μου, πέναλτι. Σε αυτό το σημείο κρίθηκαν όλα. Αξίζουν όμως συγχαρητήρια στον Νίκο Παπαδόπουλο, για την προσπάθεια που κάνει και βγάζουν οι παίκτες του αυτό το πρόσωπο. Το ίδιο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που δείχνουν ότι τα δίνουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

«ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ»

Αυτό που ενόχλησε όμως τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή ήταν η κατάσταση που υπήρχε με τους διοικούντες της ομάδας και εξήγησε: «Αυτή την στιγμή ο Ηρακλής έχει τρεις προέδρους! Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο ένας βρίσκονταν στην Αθήνα και παρακολουθούσε από την τηλεόραση την αναμέτρηση. Ο άλλος ήταν στην σουίτα και έβλεπε από εκεί τον αγώνα. Ο τρίτος πήγε μπροστά – μπροστά στην κερκίδα και άρχισε να βγάζει φωτογραφίες και να φοράει ένα κυανόλευκο κασκόλ. Ετσι δουλειά δεν γίνεται… Ποιος από όλους αυτούς είναι κοντά στην ομάδα και στους παίκτες; Ποιος θα τους έδινε μια τόνωση ηθικού πριν από τον αγώνα. Με τρεις προέδρους δουλειά δεν πρόκειται να γίνει πότε».

Most Popular

To Top