Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Καταγγέλουμε τον Παπαθανασάκη»

eleyteriadis

Ο Σάκης Ελευθεριάδης, νομικός του ιδρυτικού σωματείου του Ηρακλή μίλησε στον «Arena FM» και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Μετά το θάνατο του προέδρου Θόδωρου Παπαδόπουλου αρνιόμουν πεισματικά να πω ή να σχολιάσω κάτι για τον Ηρακλή, λόγω και του δεσίματος που είχα με τον πρόεδρο. Ως νομικός όμως τώρα δεν μπορώ να αρνηθώ να βοηθήσω. Η διοίκηση του μητρικού σωματείου έχει παραιτηθεί.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος τρέχει προς τιμήν του να συμμαζέψει την κατάσταση. Η κίνηση γίνεται για άρση της εκχώρησης του σήματος του Ηρακλή. Το δικαίωμα χρήσης ανήκει στο ερασιτεχνικό σωματείο και νομίζω ότι αυτή η κίνηση δεν έχει μόνο συμβολικό, αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα. Το ερασιτεχνκό σωματείο, όχι μόνο δεν του έβαλε εμπόδια αλλά στάθηκε αρωγός. Το 10% των εισιτηρίων που έπρεπε να δοθεί από το σωματείο δεν έχει δοθεί.

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος έσωσε τον Ηρακλή. Τότε ο Ηρακλής δόθηκε στον Παπαθανασάκη γιατί δεν άντεχε άλλο ο Παπαδόπουλος.

Είναι απλό γιατί έχει διογκωθεί το χρέος του Ηρακλή. Υπάρχει κακοδιαχείριση, αν αυτό το ποσό είναι υπαρκτό, αυτά τα 3,8 εκατομμύρια. Πιστώνουμε στον κύριο Παπαθανασάκη ότι ανέβασε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ.

Έχει προβεί σε σωρεία λαθών. Δεν κινδυνεύει μόνο να διαλυθεί το σωματείο, αλλά θα έχει και ο ίδιος ευθύνες που θα τον κυνηγούν μια ζωή.

Το μεγάλο μειονέκτημα του Παπαθανασάκη είναι ότι δε δέχεται να ακούσει κανέναν.”

Most Popular

To Top