Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κατάληψη στην ΠΑΕ

mikra

Υπο καταληψη είναι τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλης απο φιλάθλους της ομάδας που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να πιέσουν καταστάσεις ώστε να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που υπάρχει και τον μεγάλο κίνδυνο η ομάδα να μην αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Έτσι θα υπάρξει και συγκέντρωση- συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα και καλούν όλους τους φιλαθλους να δωσουν το παρών σε αυτη την κρίσιμη στιγμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10:

Σήμερα 9/8 αποφασίσαμε να καταλάβουμε τα γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στη Μίκρα για να προλάβουμε ένα ακόμα τρύπημα μια ακόμα κίνηση που οδηγεί στη διάλυση του συλλόγου από τον πρόεδρο απατεώνα που ετσιθελικά κατέχει τις μετοχές της ΠΑΕ.

Εδώ και μέρες σχεδιάζεται από ανθρώπους εντός και εκτός ΗΡΑΚΛΗ η μη συμμετοχή της ομάδας στην σουπερ – κλίκα και η αναπλήρωση της θέσης από την ομάδα των τρικάλων. Δυστυχώς όσο απίστευτο και να φαίνεται είναι 100% αληθινό αυτό που συμβαίνει γι αυτό καλούμε όλο τον κόσμο, παλαιμάχους, παράγοντες και γενικά όσους ενδιαφέρονται να έρθουν στα γραφεία της ΠΑΕ όπου θα λάβει χώρα γενική συνέλευση και ενημέρωση στις 19:30 το απόγευμα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ!!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΛΉΨΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Most Popular

To Top