Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Καμία μεταγραφή θα γίνει;

paiktes3

Καθώς απομένουν περίπου 40 μέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ο Νίκος Παπαδόπουλος περιμένει να δει να γίνεται πράξη η μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ.

Οι «κυανόλευκοι» μέχρι στιγμής έχουν αποκτήσει μόνο τον νεαρό Παύλο Λάσκαρη αλλά είναι πασιφανές ότι χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη ενίσχυσης. Στόχοι υπάρχουν αλλά παίκτες δεν έρχονται στην Μίκρα και η ομάδα ετοιμάζεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Καθώς οι μέρες περνούν τόσο πιο έντονη γίνεται η ανάγκη να έρθουν στον Ηρακλή 5-6 παίκτες που θα ενισχύσουν το δυναμικό και θα βοηθήσουν στην δύσκολη σεζόν που προβλέπεται.

ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Οι περιορισμοί που υπάρχουν στις μεταγραφές , εξαιτίας της μη αδειοδότησης, κάνουν ακόμα δυσκολότερο την εξεύρεση παικτών και οι λίγες επιλογές που υπάρχουν χάνονται καθημερινά, αφού οι παίκτες κλείνουν σε άλλες ομάδας.

Ο Ηρακλής έχει δικαίωμα για μεταγραφή ενός παίκτη άνω των 23 χρόνων και προσπαθούν να βρουν τον καταλληλότερο. Η περίπτωση του Σάββα Γκέντσογλου, παρουσιάζει στασιμότητα, ενώ με τον Γκαρσία φαίνεται να έχει απομακρυνθεί κάθε προοπτική συνεργασίας από την στιγμή που το κασέ του είναι υψηλό. Έτσι αναζητούνται και άλλοι παίκτες για να καλύψουν την συγκεκριμένη θέση, αλλά όσο δεν υπάρχουν χρήματα τόσο δεν βρίσκεται λύση. Έτσι ο Νίκος Παπαδόπουλος περιμένει με την σειρά του να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην ΠΑΕ για να δει και να γίνονται μεταγραφές στον Ηρακλή.

Most Popular

To Top