Μπάσκετ

Καλαϊτζίδης: «Είναι σαν τελικός»

Για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Δημήτρης Καλαϊτζίδης τονίζοντας

“Η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα χωρίς αμφιβολία θα είναι δύσκολο με τον αντίπαλο μας, ο οποίος μας είχε κερδίσει στην Πάτρα να έρχεται να ζευγαρώσει τις νίκες. Πιστεύω ότι για τον Απόλλωνα ο αγώνας αυτός θα είναι σαν ένας τελικός, αφού αν κερδίσει θα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στα πλέι-οφ για την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Ο αντίπαλος μας διαθέτει μία καλή ομάδα με έμπειρους και ικανούς παίκτες και επί πλέον δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μία ομάδα με ιστορία η οποία έχει στόχο την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Μπορεί να είχε κάποια άτυχα αποτελέσματα , αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, ούτε την βγάζει εκτός στόχου που είναι η επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. O Oυάσινγκτον ήδη έχει εγκλιματιστεί και σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, όπως και ο Χαριτόπουλος ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και επέστρεψε στις προπονήσεις. Και για μας θα είναι ένας τελικός, όπως τελικός θα είναι από δω και πέρα όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε τη νίκη και ακόμη να καλύψουμε τη διαφορά του πρώτου αγώνα, δηλαδή να κερδίσουμε με διαφορά πάνω από πέντε πόντους.

Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις, έχουμε βελτιωθεί σε πολλά σημεία και ασφαλώς με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας.Από την πλευρά μου θα ήθελα να κάνω ένα κάλεσμα στους φιλάθλους μας να έρθουνε αύριο στο γήπεδο και να μας στηρίξουν όπως κάνουν σε όλα τα παιχνίδια και φυσικά θα πρέπει να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη τους στην προσπάθεια που κάνουμε για την άνοδο κάτι που το δικαιούται η ομάδα. Βέβαια στην προσπάθεια αυτή έχουμε ακόμη πολύ δρόμο και δεν αρκεί μόνο μία νίκη επί του Απόλλωνα.Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όσο και αν είναι μία φράση που ακούγεται και επαναλαμβάνεται από όλους και στο τέλος ελπίζουμε ότι ο Ηρακλής θα είναι μετά το Περιστέρι η ομάδα που θα κερδίσει την άνοδο”.

To Top