Κολύμβηση

Καλή αρχή στα »Πετρίδεια» 2015

kolimbisi-iraklis   Αυτή ήταν η αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την Προαγωνιστική μας ομάδα. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε 45 παιδιά του Ηρακλή κλήθηκαν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους για να μπουν με το δεξί στους αγώνες την φετινή σεζόν.

Τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ θετικά. Αρκετά μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων και πολλές πρώτες θέσεις . 31 μετάλλια στο σύνολο με 12 χρυσά, 12 ασημένια και 7 χάλκινα, μεγάλο ποσοστό ατομικών ρεκόρ και φυσικά μία πρώτη εικόνα για το τι πρέπει να διορθώσει ο κάθε κολυμβητής για να γίνει καλύτερος.

Τέλος , ανεξάρτητα από τα ρεκόρ, τα μετάλλια και τους χρόνους το μεγαλύτερο βραβείο όλων είναι ο χαρακτήρας που διαμορφώνουν τα παιδιά και κάνουν ένα ατομικό άθλημα να είναι πιο ομαδικό από τα άλλα.

Ο λόγος για ένα γεγονός που συνέβη χθες σε ένα αγώνισμα ,όπου δύο φίλοι αγωνίστηκαν μαζί και κέρδισαν τις 2 πρώτες θέσεις. Για κακή του τύχη ο ένας ακυρώθηκε και στεναχωρήθηκε πολύ χάνοντας την 1η θέση. Ο συναθλητής του που από 2ος γινόταν 1ος δεν χάρηκε όσο θα ήθελε.Πήγε κοντά του, αγκάλιασε τον φίλο του και του συμπαραστάθηκε με τον καλύτερο τρόπο χωρίς να τον νοιάζει η προσωπική του επιτυχία.

Στο τέλος βρέθηκαν μαζί στην σκυταλοδρομία όπου σαν μία ομάδα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πέτυχαν.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος των παιδιών. Αυτό διδάσκει η κολύμβηση . Αυτό διδάσκει ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

Most Popular

To Top